ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του νέου έτους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, τίμησε τον πολυπρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro. Ο Μεγάλος νικητής του 2009 μας έκανε υπερήφανους για μία ακόμα φορά, οδηγώντας την Honda CRΕ 250R στην κορυφή του αγωνίσματος.

Η Honda γιόρτασε τα 50 χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας και ο Β. Σιαφαρίκας συνεπής στην αγωνιστική του διαδρομή κέρδισε το 5ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro (2005,2006,2007,2008,2009), κατακτώντας παράλληλα και τους δύο τίτλους:

  • 1ος στην κατηγορία Ε1 και 1ος Γενικής.

Ο Βασίλης αγωνίζεται 10 ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων τα 8 μαζί μας. Μέσα σε αυτήν την πολύχρονη πορεία έχει καταφέρει να κατακτήσει 23 τίτλους εκ των οποίων όλοι είναι με Honda. Το 2009 ήταν με μεγάλη διαφορά ο πρώτος Έλληνας στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, κερδίζοντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση ανάμεσα στις εργοστασιακές συμμετοχές.

Η εταιρία μας θέλει να συγχαρεί για μια ακόμα φορά τον Β. Σιαφαρίκα πρωτίστως για το ήθος και την συνέπεια του και να του ευχηθεί να είναι πάντα γερός και να αγωνίζεται για την νίκη. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλη την ομάδα με αρχηγό τον Ν. Ζουρνατζή που οργάνωσε και υποστήριξε όλη την χρονιά τους αναβάτες, ενώ παράλληλα συμμετείχε και ο ίδιος στην κατηγορία Ε2 κατακτώντας την 3η θέση.

Μετά την κατάκτηση των δύο τίτλων ο Β. Σιαφαρίκας δήλωσε: ” Είμαι περήφανος που κατάκτησα το Π.Π.Ε. για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η Honda και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι εδώ και οκτώ χρόνια η δεύτερή μου οικογένειά και τους οφείλω πολλά. Στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές, στους τραυματισμούς και στις ατυχίες μου. Υπάρχει μια ειλικρινής και ανθρώπινη σχέση που μου δίνει την δύναμη και την σιγουριά να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Μαζί σχεδιάζουμε την αγωνιστική χρονιά βάζοντας μικρούς μελλοντικούς στόχους, με προτεραιότητα την κορυφαία παρουσία μας αλλά και την διάρκεια. Εγώ με την σειρά μου προσπάθησα να μην τους απογοητεύσω και τελικά νομίζω ότι τα κατάφερα”.

Ε1 Σιαφαρίκας Βασίλης 1ος
Ε2 Ζουρνατζής Νίκος 3ος
ΕΝ Δήμου Αντώνης 2ος

Η Honda γιορτάζοντας την παράλληλη κατάκτηση του Παγκοσμίου και του Πανελληνίου Πρωτάθλημα Enduro προσφέρει τις πρωταθλήτριες CRF σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Honda CRF 250R 2009 – 7.350 €
Honda CRF 450R 2009 – 7.890 €
Honda CRF 450X 2009 – 7.900 €
Honda CRF 230F – 4.260 €

honda-siafarix-550 honda-siafarix-550-2