Η Husqvarna ευτύχησε να δει τον Πολωνό Bartosz Oblucki με WR 125 να τερματίζει στην τρίτη θέση της κατηγορίας Εnduro 1, με δίχρονη μοτοσυκλέτα. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν όταν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο Γάλλος Marc Bourgeois (Armee de Terre Team) στην κατηγορία Junior ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί της κατηγορίας οδηγώντας ένα WR 125.

Και οι δυο αναβάτες έχουν επιβεβαιωθεί για την ομάδα της επόμενης χρονιάς, manager της οποίας είναι ο Fabrizio Azzalin (CH Racing Team). Ο ίδιος είπε για την φετινή σεζόν “Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την φετινή χρονιά. Ο Bartosz έκανε θαυμάσια δουλειά, ενώ δυστυχώς είχαμε ατυχίες πολλών άλλων αναβατών όπως ο Deparrois, o Namboten και ο Bolter. Ήδη έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε για την επόμενη χρονιά, όπου θα έχουμε μια φρέσκια και ανανεωμένη ομάδα”.

Φήμες θέλουν τον νικητή του τελευταίου αγώνα GNCC, τον Αμερικάνο Nathan Kanney, να έχει κλείσει προφορική συμφωνία με την ομάδα. Αν γίνει αυτό ο Kanney θα είναι ο δεύτερος Αμερικάνος αναβάτης μετά τον Kurt Caselli που μετακομίζει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.