ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΖΩΡΤΖΩΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ

H Livia Lancelot στην οικογένεια της SIDI

H παγκόσμια πρωταθλήτρια motocross Livia Lancelot είναι επίσημα πλέον στην οικογένεια της SIDI, θα αγωνίζεται πλέον με μπότες Sidi Crossfire. Η SIDI έχει στο ενεργητικό της πολλούς αθλητές αναγνωρισμένης αξίας, πλέον θα έχει παρουσία και με την Livia Lancelot στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross γυναικών για τα επόμενα δυο χρόνια.

Οι μπότες Sidi Crossfire έχουν αποδείξει την αξία τους κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα έχουν φορεθεί από παγκόσμιους πρωταθλητές motocross όπως ο Stefan Everts και o Tony Cairoli.

H Γαλλίδα Livia Lancelot είναι γεννημένη το 1988 στην πόλη St. Denis και ξεκίνησε να οδηγεί στην ηλικία των 4 χρονών. Στην ηλικία των 14 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία 125cc και στα 16 συμμετείχε στο Γαλλικό πρωτάθλημα Junior motocross. Ήταν η πρώτη κοπέλα που κατάφερε να προκριθεί αποδεικνύοντας το ταλέντο της.

Το 2008 η Livia Lancelot στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι που πιθανόν να επαναλάμβανε το 2009 αν δεν ήταν άτυχη με τον τραυματισμό της. Το 2010 επέστρεψε στους αγώνες κερδίζοντας την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Επίσημη ιστοσελίδα Livia Lancelot