Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι αγώνες και χωρίς καμία ειδοποίηση η ΟΜΕ αθετεί το λόγο της, να μην αλλάξει καμία ημερομηνία στα προγράμματα αγώνων, ανακοινώνοντας αλλαγές στο σύνολο των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων της.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, στο κύπελλο scramble Βορείου Ελλάδος το νέο πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που μας ανακοίνωσε η ομοσπονδία στην συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε. Αλλαγές έχουν γίνει στα προγράμματα αγώνων:

Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross OME
Κύπελλο motocross ΒΕ OME
Κύπελλο scramble ΒΕ ΟΜΕ
Κύπελλο enduro ΒΕ ΟΜΕ
Κύπελλο motocross ΝΔ ΟΜΕ
Κύπελλο scramble ΝΔ OME
Θα περιμέναμε από την ομοσπονδία μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα σε αυτό το θέμα αλλά δυστυχώς αντικρίζουμε μια τακτική αλλαγής αγώνων και ημερομηνιών πιο γρήγορα και από πουκάμισα!

Όμως, ποια είναι η σοβαρότητα της ομοσπονδίας (ΟΜΕ) όταν στην απάντησή της προς την ΕΛΠΑ μας καλεί (και το enduro.gr)
Απόσπασμα από δελτίο τύπου της ΟΜΕ
“Αλλά και οι «καιροί ου μενετοί» και για τα πάσης φύσεως Μ.Μ.Ε του ειδικού, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Εάν συνειδητά έχουν κάνει τις επιλογές τους στην προβολή ή μη, ή εν μέρει προβολή, των προσπαθειών της Ο.Μ.Ε στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα σεβαστό αλλά ακατανόητο στην κοινωνία της πληροφορίας όπου ζούμε σήμερα, κάνουμε έκκληση ώστε, το ίδιο συνειδητά να αναλάβουν αντίστοιχες και παράλληλες με την Ο.Μ.Ε πρωτοβουλίες, ώστε να μην διαιωνίζεται η σημερινή κατάσταση στον χώρο της αγωνιστικής μοτοσικλέτας.”

Και την επόμενη ημέρα η ίδια φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει πότε και που θα κάνει τους αγώνες της. Δυστυχώς για την ΟΜΕ, ευτυχώς για όλους εμάς, δεν κάνει μόνο αυτή αγώνες στην Ελλάδα. Απλώς εξηγήστε μου σας παρακαλώ πώς να προγραμματίσουμε να καλύψουμε τους αγώνες σας όταν διαρκώς (τα προηγούμενα χρόνια και φέτος) αλλάζετε ημερομηνίες και τοποθεσίες.

Σοβαρευτείτε πρώτα εσείς και μετά να έχετε απαιτήσεις.

Συνημμένα θα βρείτε το νέο πρόγραμμα αγώνων της Ομοσπονδίας ΟΜΕ.

[download id=”30″]