Την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Pink στο Fly Beeyond Festival στις 19 Ιουλίου, έρχεται να σφραγίσει μία μοναδική κίνηση υποστήριξης της καλλιτέχνιδας με αφορμή την οικολογική καταστροφή που υφίσταται η χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες. Η Pink με αφορμή την οικολογική καταστροφή της Πάρνηθας υποστηρίζει το WWF Ελλάς.

Live στις 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007
στην «Αγορά» του Ολυμπιακού Σταδίου, στο τείχος των εθνών!!!

Η Pink, γνωστή για την οικολογική της ευαισθησία και την ακτιβιστική της δράση στο θέμα της προστασίας των ζώων, βρίσκεται στο πλευρό του WWF στην Ελλάδα. Μόλις ενημερώθηκε για την οικολογική καταστροφή της Πάρνηθας, αμέσως εκδήλωσε προσωπικό ενδιαφέρον να υποστηρίξει ενεργά τις δράσεις του WWF Ελλάς. Ένα ποσό από τις εισπράξεις της συναυλίας που πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 19 Ιουλίου, στα πλαίσια του Fly Beeyond Festival, θα διατεθεί για τους σκοπούς του WWF Ελλάς.

Σε προσωπικό μήνυμα που απέστειλε εξέφρασε την συμπαράσταση της και προσκαλεί όλους τους Έλληνες να στηρίξουν με τη σειρά τους τη σημαντική αυτή ενέργεια. “Ηi, this is Pink, just heard about the horrible fire on the mountain of Parnitha and all the consequences this has to the ecosystem of Athens. I will see you all at my show on the 19th of July at Fly Beeyond Festival in order to support all together the action of WWF Greece”

Ιστοσελίδα φεστιβάλ Fly Beeyond Festival
Ιστοσελίδα WWF Hellas
Ιστοσελίδα P!nk

Η Pink είναι παντρεμένη με τον motocrosser Carey Hart, στον οποίο έκανε πρόταση γάμου κρατώντας το pitboard που έγραφε “Will you marry me?” σε αγώνα Pro Nationals το 2005 στο Mammoth Mountain!!!