ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σαβ/κο 28-29/07 έγινε πραγματικότητα το διήμερο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός που διοργάνωσε η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ και απήλαυσαν εκατοντάδες θεατές και αγωνιζόμενοι! Ο καιρός ήταν πολύ ζεστός και οι δύσκολες αυτές συνθήκες αποτέλεσαν ένα στοίχημα για τους διοργανωτές, το οποίο άξια και κέρδισαν! Όλα κύλησαν ρολόι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, χωρίς καμία καθυστέρηση. Η καταβροχή της πίστας κ η δουλειά των συντελεστών, ως προς την προετοιμασία της, ήταν άψογη μ’ αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου σκόνη.

Το Σάββατο το απόγευμα έγιναν τα σκέλη κατάταξης για τη θέση που θα καταλάμβαναν οι αθλητές στην μπάρα και το βράδυ ακολούθησε μία καταπληκτική ροκ συναυλία, που ευχαριστήθηκε πολύ το κοινό, στο χώρο της πίστας και στην οποία τραγούδησαν οι WHITE WAVES, VAYLT OF ACANTHYS, LOS DOS O MAS, τρία θεαματικά τοπικά συγκροτήματα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την Κυριακή το πρωί η μπάρα έπεσε και οι αγώνες ξεκίνησαν, προσφέροντας άφθονο θέαμα μέσα από τις μάχες που δίνονταν στο αγωνιστικό τερέν. Ξεχώρισε αναμφισβήτητα ο δικός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ με τις 2 καρό σημαίες στην κατηγορία ΜΧ1 και την 1η θέση όλων των κατηγοριών! Υπερήφανους μας έκαναν και οι μικροί αθλητές της «ακαδημίας» ΠΑΛΕΜΟΤ, κατακτώντας μάλιστα ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ τις 2 πρώτες θέσεις της κατηγορίας ΜΙΝΙ μετα από συκλονηστηκη μαχη με την ΛΑΜΠΡΟΥ ¨ΤΖΟΝΑΚΙ

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της Κυριακής ήταν:

Κατηγορία ΜΧ1: 1η θέση ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ), 2η θέση ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 3η θέση ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑ).

Κατηγορία ΜΧ2: 1η θέση ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(ΠΑΛΕΜΟΤ ΠΑΤΡΑ) , 2η θέση ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΜΟΒΕ ΣΠΑΡΤΗ) , 3η θέση ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ).

Κατηγορία ΟΡΕΝ: 1η θέση ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΛΕΜΟΤ ΓΛΥΦΑΔΑ) , 2η θέση ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑ) , 3η θέση ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ).

Κατηγορία QUAD: 1η θεση ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΟΒΕ ΩΡΟΠΟΣ) 2η θεση ΝΤΟΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΟΒΕ ΚΕΡΑΤΕΑ) 3η θεση ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΜΟΒΕ ΠΕΥΚΙ)

Κατηγορία ΜΙΝΙ: 1η θεση ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ) 2η θεση ΛΑΜΠΡΟΥ ¨ΤΖΟΝΑΚΙ¨(ΜΟΒΕ ΩΡΟΠΟΣ) 3η θεση ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ)

Κατηγορία JUNIOR: 1η θεση ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΟΛΠ ΛΟΥΤΡΑΚΙ) 2η θεση ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΛΕΜΟΕΡ ΓΑΛΑΤΑΣ) 3η θεση ΒΑΖΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΑΛΕΜΟΤ ΑΙΓΙΟ)

1ος νικητής των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ2, OPEN ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ , 2ος ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και 3ος ο ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.

Τελειώνοντας η λέσχη ΠΑΛΕΜΟΤ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, τα μέλη της, τους εθελοντές κριτές και ιδιαίτερα την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» και την ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ για την πολύτιμη βοήθεια τους!

 


 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ

Το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΛΕΜΟΤ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Αιγιάλειας διοργανώνει αγώνα Motocross με τον τίτλο «HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE», στα πλαίσια του οποίου το Σάββατο το βράδυ θα διεξαχθεί συναυλία ροκ τοπικών συγκροτημάτων. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τo Σαββατοκύριακο 28/29 Ιουλίου 2012, στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ στη θέση Κουντούρη του Αιγίου Αχαΐας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με::

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

-τον γενικό κανονισμό αγώνων Motocross

-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Motocross

-τον παρόντα ειδικό κανονισμό

-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, την πίστα και την περιοχή, επικοινωνήστε: ΤΗΛ: 6974842589 email: sotirisvagenas@yahoo.com

ΣΤΕΛΕΧΗ του ΑΓΩΝΑ

Οργανωτική Επιτροπή: Βαγενάς Σωτήρης, Παπαγγελόπουλος Αργύρης

Αγωνοδίκης: Βασιλόπουλος Αγγελος

Παρατηρητής:

Αλυτάρχης: Τσούνης Δημήτριος

Γραμματέας Αγώνα: Ραμπαβίλα Άρτεμις

Τεχνικός Έφορος: Βασιλόπουλος Κώστας, Καλκάνης Γεώργιος

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη εγγραφών: Παρασκευή 20 Ιουλίου

Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 26 Ιουλίου. Ώρα 10:00 μμ

Δημοσίευση πίνακα συμμετοχών: Σάββατο 28/7 ώρα 12:00 μμ

Tεχνικός έλεγχος & Έλεγχος εξακρίβωσης: Σάββατο 28/7 12:00-16:00

Πρόγραμμα – διαδικασία αγώνων: Όπως στο διάγραμμα που ακολουθεί.

ΑΡΘΡΟ 2 – ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ στη θέση Κουντούρη του Αιγίου Αχαΐας.

Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει με την μορφή προκριματικών (Qual), ημιτελικών (Semi) και ενός τελικού (Final) αγώνα όπως φαίνεται στο διάγραμμα που ακολουθεί. Για την εκκίνηση στους προκριματικούς αγώνες, θα διεξαχθούν κατατακτήριοι (PreQual) αγώνες.

Οι κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ2, ΜΧ3 θα διεξαχθούν συνδυασμένα. Οι αθλητές των κατηγοριών αυτών μετέχουν ισότιμα στην διεκδίκηση του τίτλου «HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE» ο οποίος θα απονεμηθεί στον νικητή του τελικού (Final) ενώ θα υπάρξει και ξεχωριστή κατάταξη ανά κατηγορία.

Το Σάββατο 28/7 και τις ώρες 16:30 έως 20:00 θα γίνει η προκριματική φάση του αγώνα και την Κυριακή 29/7 θα γίνει η ημιτελική φάση και ο τελικός.

ΑΡΘΡΟ 3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:

ΜΧ1/250: μοτοσυκλέτες 175-250κ.ε. 2Τ και 290-450κ.ε. 4Τ, αθλητές 16 ετών και άνω – λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί

ΜΧ2/125: μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, 175-250κ.ε 4Τ, αθλητές 14 ετών και άνω – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί.

ΜΧ3: μοτοσυκλέτες έως 500κ.ε. 2Τ & 650κ.ε. 4Τ, αθλητές που εχουν περαση το 35 ετως της ηλικιας τους κίτρινα φόντα, μαύροι αριθμοί.

Mini: μοτοσυκλέτες έως 65κ.ε., αθλητές 8 ετών έως 12 ετών – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί.

Junior: μοτοσυκλέτες έως 85κ.ε. 2Τ και, έως 150κ.ε 4Τ (τροχοί 16’’-19’’), αθλητές 11 ετών έως 15 ετών – λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί.

Quad: Τετράτροχες μοτοσυκλέτες, με συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων, 300 – 550 κ.εκ 2Τ&4Τ, αθλητές άνω των 16 ετών – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί

ΑΡΘΡΟ 4

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι κάτοχοι ισχύοντος αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, το οποίο εκδίδεται από Αθλ. Σωματείο της ΑΜΟΤΟΕ (πληροφ. www.amotoe.gr)

– Το δικαίωμα συμμετοχής, για τις κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ2, ΜΧ3, QUAD ορίζεται στα 55,00 €, για τις κατηγορίες Mini-Junior στα 40,00€. Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αναβάτη. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στο σωματείο του εκάστοτε αθλητή/αθλήτριας και με την χρήση της ηλεκτρονικής Γραμματείας της ΑΜΟΤΟΕ

ΑΡΘΡΟ 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι αναβάτες (ή οι συνοδοί τους), που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσυκλέτες τους στον έλεγχο εξακρίβωσης σύμφωνα με το ως άνω πρόγραμμα.

 

ΑΡΘΡΟ 6

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

Η ενημέρωση των αγωνιζομένων, θα γίνει το Σάββατο 28/7 στον χώρο της πίστας, στις 16:00.

Η παρουσία των αγωνιζομένων αθλητών, κρίνεται απαραίτητη.

ΑΡΘΡΟ 7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΕΠΑΘΛΑ

-Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνεται στον χώρο της πίστας (στην Γραμματεία του αγώνα) 10’ μετά το σήμα τερματισμού των δοκιμών ή των αγώνων.

Οι απονομές στους διακριθέντες θα γίνουν, όλες μαζί στο τέλος των αγώνων της Κυριακής. Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι:

– Κύπελλα στον 1ο-2ο-3ο και μετάλλια στον 4ο-5ο-6ο του Τελικού (Final) της Κυριακής

– Κύπελλο στον 1ο και μετάλλια στο 2ο-3ο κάθε κατηγορίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Τελικού (Final) της Κυριακής.

– Κύπελλα στον 1ο-2ο-3ο στην κατηγορία Mini-Junior με βάση την κατάταξη των αθλητών και στα 2 σκέλη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερισχύει το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους κατά τα Διεθνή στερεότυπα.

-Κύπελλα στον 1ο-2ο-3ο στην κατηγορία Quad με βάση την κατάταξη των αθλητών και στα 2 σκέλη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερισχύει το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους κατά τα Διεθνή στερεότυπα.

ΑΡΘΡΟ 8

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

-Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

-για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το αργότερο 20 λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.

-κατά των αποτελεσμάτων εντός 20 λεπτών μετά την δημοσίευση αυτών.

-για τεχνικούς λόγους εντός 20 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού μπείτε στην είσοδο για ΑΙΓΙΟ, ακολουθώντας την πορεία της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών – Πατρών και συναντώντας πινακίδες για την εύρεση της πίστας.

ΘΕΑΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ξενοδοχεία: «HOTEL TELLIS»τηλ: 2691028200, «HOTEL THEMISTO» τηλ: 2691081990, «HOTEL KANELLIS»τηλ: 2691072213

Καλή διασκέδαση σε αθλητές υποστηρικτές και θεατές. Σας περιμένουμε!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE

28-29 Ιουλίου Αίγιο

Η ΠΑναιγιάλειος ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλετιστών, πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της σας καλεί στο «HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE»!! Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου, η πόλη του Αιγίου θα φιλοξενήσει την μοναδική εκδήλωση και όλα τα μέλη της λέσχης ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετομασίας.

Οι αγώνες θα έχουν τη μορφή προκριματικών, ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού που ανακηρύξει τον νικητή των νικητών! ενώ θα υπάρχει και κατάταξη ανά κατηγορία. Επομένως θα δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας (8-88 ετών) και με κάθε είδος μοτοσυκλέτας (θα συμμετάσχουν και 4τροχα Quads) θα συμμετάσχουν σε πολλά και διαφορετικά σκέλη.

Όσοι παρευρεθούν – αγωνιζόμενοι & θεατές- θα μπορούν να συνδυάσουν τη διήμερη αυτή απόδραση τους, με μπάνιο και διασκέδαση στις υπέροχες παραλίες της περιοχής μας, όπως και live συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο της πίστας!

Ο ειδικός κανονισμός θα ανακοινωθεί εντός των ημερών!

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού μπείτε στην είσοδο για ΑΙΓΙΟ, ακολουθώντας την πορεία της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών – Πατρών και συναντώντας πινακίδες για την εύρεση της πίστας.

 

ΘΕΑΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ξενοδοχεία: «HOTEL TELLIS»τηλ: 2691028200, «HOTEL THEMISTO» τηλ: 2691081990, «HOTEL KANELLIS»τηλ: 2691072213

Καλή διασκέδαση σε αθλητές υποστηρικτές και θεατές. Σας περιμένουμε!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Παναιγιάλειος Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών – Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.-, αναλαμβάνοντας άλλη μία αθλητική αλλά και πολιτιστική πρωτοβουλία, διοργανώνει, με την αρωγή του Δήμου Αιγιαλείας, ένα διήμερο αγώνα Motocross το τελευταίο Σαβ/κο του Ιουλίου, 28-29 του μηνός.

Για όσους παρευρεθούν – αγωνιζόμενους και θεατές- θα’ ναι και μια μοναδική ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον καλοκαιρινό ήλιο στις υπέροχες παραλίες της περιοχής μας, όπως και ν’ ακούσουν live ροκ συγκροτήματα, στο χώρο της πίστας, το Σάββατο το βράδυ.

Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι: ΜΧ1, ΜΧ2, OPEN, QUAD, JUNIOR, MINI.

Εντός των ημερών θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του διημέρου, το οποίο σίγουρα θα’ ναι κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχετε συνηθίσει!