ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
WORKSBIKE

HELIOTIS ENDURO SCHOOL 21/12/2014
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ
ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ-ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΟΥΝΑ.
ΥΜΜΗΤΟΣ – ΠΕΝΤΕΛΗ – ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ 210 9210933 ΚΑΙ 6972325244


 

Η Εντουροβολτα της Κυριακής (21/12) είναι μια περιήγηση ουσιαστικά στα 3 βουνά που περιβάλουν την πόλη διαλέγοντας τα ποιό όμορφα περάσματα τα οποία αγγίζουν σε ορισμένα σημεία βαθμό δυσκολίας λίγο πάνω από τον μέσο αναβάτη.

Θα υπάρχουν κατά την διαδρομή σημεία ανεφοδιασμού-καφέ και ανασυγκρότησης και επειδή η διαδρομή δεν είναι σηματοδοτημένη το γκρουπ θα κινείται ρολόι δηλαδή στις διασταυρώσεις αυτός που προηγείται θα περιμένει τον επόμενο και ούτε καθ’εξής, μην αφήνοντας έτσι κανέναν πίσω.

Εννοείται πως θα υπάρχει προπομπός, ενδιάμεσος αλλά και σκούπα συγκροτώντας έτσι μια ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Η εκκίνηση θα δοθεί από κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα από την πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι στο Καφε-club Τσελσι όπου η συγκέντρωση θα είναι από τις 08:00 το πρωί για να χαρούμε και τον πρωινό καφέ και να αναλύσουμε τα κομμάτια της διαδρομής και η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00.

Σημειωτέων πως η διαδρομή είναι βατή ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν το συντομότερο διότι πολλές θέσεις είναι ήδη κατειλημένες.

heliotis-3mountains