Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την υποστήριξη του Holeshot King Award, δηλαδή την καλύτερη εκκίνηση σε σκέλος αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross (ΕΛΠΑ). Φέτος η προσπάθεια διπλασιάζεται και τα οφέλη για τους αναβάτες αυξήθηκαν στο διπλάσιο μιας και εκτός του enduro.gr τον θεσμό θα χορηγήσει η γνωστή εταιρία KRD.

Έτσι η κατάσταση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross όσο αφορά το Holeshot King Award έχει ως εξής:

125cc KRD Holeshot King Award

250cc enduro.gr Holeshot King Award

Για κάθε μια από τις δυο κατηγορίες θα υπάρξει ένας πίνακας όπου θα αναρτώνται οι νικητές των Holeshot κάθε αγώνα. Θα υπάρξει χωριστός πίνακας για την κατηγορία 125cc με την υποστήριξη της KRD και χωριστός πίνακας για την κατηγορία 250cc με την υποστήριξη του enduro.gr

Ο αναβάτης της κατηγορίας 125cc που θα κερδίσει τις περισσότερες εκκινήσεις στο φετινό πρωτάθλημα θα ανακηρυχθεί 125cc KRD Holeshot King και παραλάβει στον τελευταίο αγώνα αναμνηστική πλακέτα και επιταγή 500 ευρώ.

Ο αναβάτης της κατηγορίας 250cc που θα κερδίσει τις περισσότερες εκκινήσεις στο φετινό πρωτάθλημα θα ανακηρυχθεί 250cc enduro.gr Holeshot King και παραλάβει στον τελευταίο αγώνα αναμνηστική πλακέτα και επιταγή 500 ευρώ.

Πως κερδίζεις το Holeshot;
Σε κάθε σκέλος (125cc και 250cc) θα υπάρχει μια λευκή γραμμή κατά πλάτος στο κέντρο της πρώτης στροφής. O πρώτος αναβάτης του οποίου ο μπροστινός τροχός θα φτάνει την γραμμή θα ανακηρύσσεται νικητής του holeshot, για το συγκεκριμένο σκέλος.

Όπως και την περσινή χρονιά οι πίνακες των νικητών holeshot θα βρίσκονται στο enduro.gr. Καλή επιτυχία σε όλους τους αναβάτες.