ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

Νο 1 σε Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη η ομάδα μας

Συνεχίζονται οι επιτυχίες της αγωνιστική μας ομάδας, Honda Racing Hellas – TEAM ENDURO και στον 2ο και 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2010.

Πρώτη Γενικής σε Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη η ομάδα μας.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Θεσσαλονίκη όπου διοργανώθηκε ο 2ος και 3ος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro.

O Γρεβενιώτης αθλητής ανέβασε την Honda CRE F 250R ie στην πρώτη θέση και στο πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης και τις δυο ημέρες κερδίζοντας τη γενική κατάταξη. Συγκομιδή βαθμών για τον Γιώργο Κοινωνά και Μιχάλη Τράντζα στην Ε2 & Ε3, νίκη όμως κατέκτησε ο Βενιαμίν της ομάδας μας Αντώνης Δήμου στην κατηγορία Junior, κάνοντας το 1-2 στον αγώνα με πολύ σκληρό ανταγωνισμό .

Κατηγορία Ε1
Η Επιτυχία είναι μεγάλη για την ομάδα μας και τον Βασίλη Σιαφαρίκα CRE F 250 R #11 που με την διπλή νίκη στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με βροχερές συνθήκες το Σάββατο και στεγνό τερέν την Κυριακή σε μια πολύ απαιτητική διαδρομή και με έντονο ανταγωνισμό. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κέρδισε επίσης δυο νίκες και στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Enduro Ανατολικής Ευρώπης.

Βασίλης Σιαφαρίκας
Πολύ σκληρός αγώνας, απαιτητικός με πολλά χιλιόμετρα. Η διαδρομή επειδή ήταν διαδρομή προπονήσεων ήταν πολύ σκαμμένη, ήταν ένα μόνιμο σαμάρι 260 χιλιομέτρων. Την Κυριακή ήταν λίγο πιο εύκολα γιατί δεν είχε βρέξει, δεν γλιστρούσε, είχα καλύτερη πρόσφυση και δεν κουραζόμουν από το γλίστρημα. Τη διαφορά που έκανα από τον Τρίγκα δεν την περίμενα, δεν πίστευα πως θα κερδίσω γιατί ήμουν πολύ αδύναμος και πολύ κουρασμένος. Είναι σημαντικές οι νίκες για το πρωτάθλημα γιατί αν έχανα και τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη θα έμενα πολύ πίσω στη βαθμολογία. Δύσκολα θα κάλυπτα τη διαφορά, αυτός ήταν ο λόγος που πήρα το ρίσκο να αγωνιστώ στην Καρδίτσα (τραυματισμένος). Ο Τρίγκας είναι πολύ προπονημένος και είναι δύσκολο να τον κερδίζεις σε κάθε αγώνα. Η νίκη έχει και συναισθηματική αξία καθώς έκανα το στρατιωτικό μου 11 χρόνια πριν, στο στρατόπεδο στο οποίο είχε σχεδιαστεί η ειδική.

Κατηγορία Ε2
Ο Γιώργος Κοινωνάς CRE F 450 R # 202 προερχόμενος από τραυματισμό (ράγισμα δεξιάς κλείδας στο Attica enduro μια εβδομάδα πριν τον αγώνα της Θεσσαλονίκης ) και με ειδική προετοιμασία κατάφερε να τερματίσει και τις δυο ημέρες (4ος την πρώτη μέρα και 6ος την δεύτερη) του αγώνα συλλέγοντας όσο περισσότερους βαθμούς μπορούσε για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κατηγορία Ε3
Άτυχος στάθηκε ο Μιχάλης Τράντζας CRE F 500 X # 302 και τις δυο ημέρες του αγώνα μην μπορώντας να πιάσει την απόδοση που επιθυμούσε και έτσι έμεινε τέταρτος και τις δυο ημέρες.

Κατηγορία Ε Junior
Επιτυχίες ξανά για τον Αντώνη Δήμου CRE F 250 R # 42 που κέρδισε την νίκη την πρώτη ημέρα του αγώνα και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου τη δεύτερη ημέρα (με χτύπημα στο χέρι σε από την πρώτη μέρα του αγώνα). Ο Αντώνης έκανε επίσης το 1-2 και στο πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης στην κατηγορία Junior.

Κατηγορία ΕΒ
Μετά τον αγώνα της Καρδίτσας ο Πέτρος Γερόπουλος CRE F 300X #633 συνέχισε την παρουσία του στην κατηγορία με επιτυχία τερματίζοντας 2ος την πρώτη μέρα και 7ος την δεύτερη βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΒ.

Νίκος Ζουρνατζής (Τeam Μanager)
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των αθλητών της ομάδας μας. Όλοι οι αναβάτες μας τερμάτισαν και συγκέντρωσαν βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε αυτόν τον πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιτυχία του Βασίλη Σιαφαρίκα που κέρδισε και τις δύο μέρες την γενική κατάταξη και την κατηγορία του, επίσης και ο “μικρός” μας Αντώνης Δήμου που είναι πρώτος στην βαθμολογία στην Junior. Ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα και υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες καλή συνέχεια και επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες στο καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.. 

Επόμενος αγώνας στην Θήβα 08/09-05-2010, θα είμαστε εκεί !!!
RED Champions!!!

 

Απονομή κατηγορίας Ε1. Βασίλης Σιαφαρίκας #1

Απονομή κατηγορίας Ε1. Βασίλης Σιαφαρίκας #1

Βασίλης Σιαφαρίκας

Βασίλης Σιαφαρίκας

Αντώνης Δήμου

Αντώνης Δήμου

Γιώργος Κοινωνάς

Γιώργος Κοινωνάς

Αντώνης Δήμου

Αντώνης Δήμου

Βασίλης Σιαφαρίκας

Βασίλης Σιαφαρίκας