ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

DN-01 ….ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Η Honda σας οδηγεί στον μέλλον. Η ΝΕΑ  DN-01 ήρθε στην Ελλάδα για να προκαλέσει τις αισθήσεις σας. Η σχεδιαστική και τεχνολογική υπεροχή της DN-01  ανοίγει νέους δρόμους και δημιουργεί μία νέα κατηγορία. H DN-01 είναι εφοδιασμένη με ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα μετάδοσης HFT, εξαλείφοντας πλήρως την χρήση συμπλέκτη. Τώρα οι ταχύτητες μοιάζουν να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Οι σχεδιαστικές της γραμμές ξεκινούν από αιχμηρές στο μπροστινό τμήμα θυμίζοντας καρχαρία και καταλήγουν σε καμπύλες γλυπτού. Τα όργανα είναι ψηφιακά και σε μεταφέρουν αμέσως στο μέλλον. Γιατί με την Honda DN-01 το μέλλον είναι εδώ…

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος V 700cc και διαθέτει ένα νέο σύστημα ψεκασμού πολλαπλών σημείων επιτυγχάνοντας μια μοναδική βελούδινη λειτουργία. Το μοναδικό σύστημα μετάδοσης HFT (Human Friendly Transmission) δίνει επίσης  την δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ της ημιαυτόματης και της πλήρως αυτόματης μετάδοσης..

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο premium χρωματικές αποχρώσεις:
Μαύρο   –Black
Κόκκινο – Srorts Red

Η Νέα Honda DN-01 θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ  στην τιμή των 12.280€.