ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HUSQVARNA

HUSQVARNA CR ΚΑΙ SM 50 – ΟΙ ΝΕΕΣ MINI-CROSS ΚΑΙ MOTARD ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HUSQVARNA

Η «πεμπτουσία» μιας γνήσιας off-road μοτοσικλέτας και μιας supermotard σε μικρογραφία. Αυτή είναι η φύση των νέων μοντέλων CR και SM 50 της Husqvarna: οι «mini» μοτοσικλέτες που έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν το ντεμπούτο τους οι μικροί αναβάτες.

Υγρόψυκτοι δίχρονοι κινητήρες, δισκόφρενα, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, χαλύβδινο πλαίσιο με το ίδιο σχήμα με αυτό των αγωνιστικών μοτοσικλετών Husqvarna, μονοκύλινδρο κινητήρα και μετάδοση με διπλό συμπλέκτη.

Η σχεδιάση είναι η ίδια με αυτήν των μοτοσικλετών off-road και Supermotard της Husqvarna: με το κλασικό λευκό/κόκκινο χρώμα για την έκδοση CR και λευκό για την SM, όπως ακριβώς είναι και οι μοτοσικλέτες που οδηγούν ο Antoine Meo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro και ο Adrien Chareyre στο Supermoto.

Το πλαίσιο είναι σωληνωτού τύπου, κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα SCr-Mo με αποσπώμενο υποπλαίσιο.

Το πίσω δισκόφρενο έχει διάμετρο 140 mm, ενώ το μπροστινό έχει διάμετρο 160 mm με αγωνιστικού τύπου σχέδιο «μαργαρίτας».

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, το πιρούνι Marzocchi έχει διάμετρο 32 mm και διαδρομή 185 mm. Το αμορτισέρ Sachs έχει διαδρομή τροχού 200 mm, ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και υδραυλική επαναφορά.

Η μπροστινή ζάντα είναι 12” και η πίσω 10”, και οι δύο κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ενώ η έκδοση SM διαθέτει μπροστινή ζάντα διαφορετικού χρώματος και διαφορετικού μεγέθους (10”), καθώς και αγωνιστικά ελαστικά slick.

Και οι δύο εκδόσεις CR/SM είναι εξοπλισμένες με έναν υγρόψυκτο δίχρονο κινητήρα 50 cc που αποδίδει ισχύ 11,2 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. Η μετάδοση είναι αυτόματη διαρκούς μεταβαλλόμενης σχέσης μέσω φυγοκεντρικού συμπλέκτη, με δύο δυνατότητες ρύθμισης, για αρχάριους και έμπειρους αναβάτες.

Το καρμπιρατέρ είναι Orto PHBG 19 mm. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 2,7 l.

Χάρη στην ευστάθεια που προσφέρει το χαλύβδινο πλαίσιο και στην μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων, οι μοτοσικλέτες CR/SM 50 θέτουν νέα πρότυπα από άποψη ασφάλειας και, ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύουν την αφετηρία για τους αυριανούς πρωταθλητές motocross, enduro και supermoto.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycleswww.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους Eπίσημους Eμπόρους Husqvarna Motorcycles ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής

CR50 €3.330

SM50 €3.470