Αν περιμένατε τον Ryan Dungey να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας για την κατάκτηση της πρώτη θέσης από τις ΗΠΑ θα πέσατε έξω όπως και πολύ Αμερικανοί που αντίκρυσαν την ανακοίνωση της φετινής ομάδας. Την ομάδα της ΗΠΑ στο φετινό motocross των εθνών θα εκπροσωπήσουν οι Justin Barcia (MX1), Jeremy Martin (MX2) και Cooper Webb στην κατηγορία Open.

Αυτό που έχουν κοινό οι τρεις αθλητές της Αμερικανικής ομάδας είναι πως έχουν κερδίσει αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα motocross και φυσικά όλοι αγωνίζονται με Yamaha. Στον σχεδιασμό και οργάνωση της ομάδας παραμένει ο Roger De Coster που είναι και ο team manager όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς έχουν να κερδίσουν την πρώτη θέση από το 2011 στην Γαλλία (Saint d’Angely) όταν είχαν κερδίσει την δεύτερη Γαλλική ομάδα. Φήμες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως ο Ryan Dungey ζήτησε να ξεκουραστεί καθώς συμμετέχει συνέχεια σε αγώνες τα τελευταία έξη χρόνια, παρόλο που φέτος φαίνεται πως θα κυριαρχήσει σε supercross και motocross.

mxdn2015-usa-unadilla