Την τρίτη του φετινή νίκη πήρε ο Κίμων Καράμπελας (#325) στην Ε3 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, στην Ε2 ένα δευτερόλεπτο ήταν αρκετό για να στερήσει από τον Γιάννη Τρίγκα (#22) τη δεύτερη θέση που θα του επέτρεπε να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι μπορεί η Beta Chachagias να βρέθηκε με δύο αναβάτες μέσα στην πρώτη πεντάδα της Γενικής ωστόσο τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τρίγκας πίεσε από την αρχή του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα στις πρώτες ειδικές αλλά μια κοιλιά στην απόδοσή του στα μισά του αγώνα τον άφησε αρκετά πίσω από τους δύο βασικούς του αντιπάλους. Και μπορεί στη σέλα του Beta RR 430, στο τελευταίο πέρασμα από την ειδική Enduro, να έγραψε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει το χαμένο έδαφος, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση.

Για τον Κίμωνα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα καθώς από το κλείσιμο του πρώτου γύρου βρέθηκε να προηγείται στη μεγάλη κατηγορία χτίζοντας σιγά σιγά μια διαφορά ασφαλείας που τον οδήγησε στην τρίτη του φετινή νίκη στη σέλα του δίχρονου Beta RR 300. Ο μόνος ίσως που κατάφερε να τον ανησυχήσει ήταν ο Θανάσης Τρίγκας (#33) που ξεκίνησε δυνατά και κέρδισε την πρώτη ειδική αλλά στη συνέχεια έχασε έδαφος και δεν κατάφερε να παραμείνει σε τροχιά βάθρου, μένοντας στην τέταρτη θέση της κατηγορίας. Δύσκολο ήταν το τέλος του αγώνα και για τον Απόστολο Σβιντερίκο (#217). Ο αναβάτης από τη Μυτιλήνη προσωρινά βρέθηκε στην τέταρτη θέση της Ε2 αλλά στις τελευταίες ειδικές δεν κατάφερε να βελτιώσει την απόδοσή του με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην έβδομη θέση.

Η Beta Chachagias Racing Team συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα και ταξιδεύει ήδη στη Γαλλία όπου με αναβάτη τον Γιάννη Τρίγκα θα λάβει μέρος στον τελευταίο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro (3-4 Οκτωβρίου).

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης, 27 Σεπτεμβρίου
(5ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro)
Φωτογραφίες: enduro.gr1301_ENLA270915 copy

0938_ENLA270915 copy

0507_ENLA270915 copy

0569_ENLA270915 copy