Ο Πολωνός Taddy Blazusiak (KTM EXC 250) αδιαφιλονίκητος νικητής στον τρίτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου Indoor Enduro, στην πόλη Vigo της Ισπανίας κερδίζοντας και τα τρία σκέλη. Ο Πολωνός εργοστασιακός αναβάτης της KTM προσθέτει τον τίτλο Indoor Enduro 2010 στην τροπαιοθήκη του μαζί με τον Αμερικάνικο τίτλο Endurocross 2009 ενώ και τον Ιούνιο κατέκτησε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Erzberg Rodeo.

Ο Σουηδός Joakim Ljunggren (Husaberg FE 390) κέρδισε στο νήμα την δεύτερη θέση μετά από τους πολύ καλούς του τερματισμούς στα δυο πρώτα σκέλη, όπου τερμάτισε δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα. Το τρίτο σκέλος ήταν δραματικό για τον ίδιο καθώς στην ευθεία της εκκίνησης είχε πτώση μετά από σύγκρουση με τον Cristobal Guerrero και τον Mika Ahola. Ξεκίνησε τελευταίος και κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, κάτι που τον ανέβασε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτή ήταν και η καλύτερη επίδοση του πολλά υποσχόμενου Σουηδού μετά την τρίτη του θέση στον αγώνα της Genoa.

Τρίτος ο Ισπανός Ivan Cervantes (ΚΤΜ EXC 250) συμπλήρωσε το βάθρο και θα δώσει μάχη στον τελευταίο αγώνα με τον Ljunggren για την δεύτερη θέση στη τελική κατάταξη. Ο τελευταίος αγώνας θα πραγματοποιηθεί τελικά στην Βαρκελώνη και όχι στην Μαδρίτη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί στις 30 Ιανουαρίου. Ο Taddy Blazusiak και ο  Ivan Cervantes παρουσίαστηκαν με τις νέες τους στολές, FOX και Airoh αντίστοιχα.

Δείτε video από τον αγώνα.

Γενική κατάταξη (3 από 4 αγώνες): 
1. Tadeusz Blazusiak, Poland, KTM, 135 points
2. Ivan Cervantes, Spain, KTM, 87
3. Joakim Ljunggren, Sweden, Husaberg, 74
4. Graham Jarvis, Sherco, Britain, 56
5. Daniel Gibert, Spain, Yamaha, 42

Αποτελέσματα Indoor Vigo: 
1. Tadeusz Blazusiak, Poland, KTM 45 (15-15-15)
2. Joakim Ljunggren, Sweden, Husaberg 30 (12-10-8)
3. Ivan Cervantes, Spain, KTM 29 (5-12-12)
4. Daniel Gibert, Spain, Yamaha 24 (10-4-10)
5. Graham Jarvis, Britian, Shercο 20 (6-8-6)

Ivan Cervantes

Ivan Cervantes

Joakim Ljungreen

Joakim Ljungreen

Taddy Blazusiak

Taddy Blazusiak

indoorvigo-podium-550

Φωτογραφίες: J. Edmunds KTM Images