Σήμερα ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη ανθρώπων από την KTM στο εργοστάσιο της Gas Gas στην Girona, όμως υπάλληλοι της Gas Gas εναντιώθηκαν στην κίνηση της διοίκησης και έκαψαν λάστιχα ενώ είχαν κρεμάσει ένα ανδρίκελο με μπλούζα της KTM στην είσοδο του εργοστασίου. Στην είσοδο υπήρχε η αναγραφή σε πλακάτ “KTM εδώ δεν είναι σπίτι σας”!

Είναι κοινό μυστικό πως η ΚΤΜ έχει δείξει ενδιαφέρον έστω και αν έχει ανακοινώσει ότι δεν ενδιαφέρεται στην αγορά της Ισπανικής εταιρείας. Επίσης μια πρόσφατη ανακοίνωση από την ίδια της Ισπανική Gas Gas, ήρθε στο φως, ενημερώνοντας ουσιαστικά πως η εταιρεία σταματά την παραγωγή έχοντας μεγάλα προβλήματα χρηματοδότησης και πως γίνονται προσπάθειες να πωληθεί η εταιρεία σε νέο επενδυτή.

Οι απλήρωτοι εργάτες του εργοστασίου της Gas Gas, δεν θέλουν η KTM να αγοράσει την Ισπανική εταιρεία καθώς φοβούνται πως το εργοστάσιο θα κλείσει και η παραγωγή θα μεταφερθεί στην Αυστρία. Κάτι που έγινε στην περίπτωση της Husqvarna με το εργοστάσιο της Ιταλίας.

Φήμες θέλουν την KTM να σκέφτεται την αγορά της Gas Gas ως ένα μέσο εισόδου στην αγορά των trials μοτοσυκλετών, κατηγορία στην οποία η Gas Gas έχει υψηλό μερίδιο και πολλά χρόνια παρουσίας – τεχνογνωσίας.

[πηγή: Enduropro.com]

gasgas-ktm-muneco-enduropro

gas-gas-ktm-no-casa-enduropro

ktm-gas-gas-bomberos-enduropro

ktm-gasgas-recibimiento-enduropro