Σήμερα Σάββατο, όλα κύλησαν καλά για την Ελληνική ομάδα. Και οι εννέα αναβάτες μας πέρασαν τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο και παρκάρανε την μοτοσικλέτα τους στο park ferme.
Όλοι τελείωσαν τις εργασίες στις μοτοσικλέτες μέχρι το μεσημέρι, με τον καιρό να συνεχίζει να είναι καλός.
Ο αναβάτες ξεκίνησαν τον διοικητικό έλεγχο στης 09:30 το πρωί με δυναμικό και κεφάτο πνεύμα. Μετά την γρήγορη γνωριμία με τα άτομα της γραμματείας, ακολούθησε η επιστροφή και η τελικές εργασίες στις μοτοσικλέτες.

Πριν τον τεχνικό έλεγχο, οι εννέα αναβάτες έκαναν τα φωτομοντέλα ακολουθώντας της οδηγίες του φωτογράφου.
Πρώτος τον τεχνικό έλεγχο πέρασε ο Αδάμος Πράσσος με τελευταίο τον Δημήτρη Κόκκινο. Ο Γιώργος Αντζούς έφαγε «πόρτα» προς στιγμή, λόγω του ότι δεν λειτουργούσε το εμπρός φως, αλλά λύθηκε αμέσως με την αντικατάσταση της λάμπας.

Μια μέρα τρεξίματος, ανταμείβετε με την επίσκεψη στο Bar του Σταδίου για μια κρύα μπίρα. Αύριο το μεσημέρι περιμένουμε το υπόλοιπο γκρουπ της ελληνικής αποστολής για να παραστεί και αυτό στην παρέλαση των Εθνών στις έξι το απόγευμα.

Οι μοτοσικλέτες των pre riders (αναβάτες των ομάδων) γύρισαν από την διαδρομή λασπωμένοι. Έχει ανακοινωθεί από την οργάνωση ότι οι δυο πρώτες μέρες (ίδια διαδρομή) θα είναι αρκετά δύσκολες. Που να βρέξει κιόλας! Το μετεωρολογικό δελτίο δεν δείχνει βροχή για την Τρίτη, αλλά σίγουρο δεν είναι τίποτα ως τότε.