Ανακοινώθηκε από την ΕΛΠΑ η σύνθεση της εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στον 80o εξαήμερο αγώνα International Six Days Enduro στην Povazska Bystrica της Σλοβακίας από 13 έως 18 Σεπτεμβρίου. Οι έξη συμμετέχοντες με την εθνική ομάδα είναι:

1. Πράσσος Αδάμος
2. Σιαφαρίκας Βασίλης
3. Μανιάτης Τάκης
4. Κόκκινος Δημήτρης
5. Παμπουκιάν Γιάννης
6. Καπαγερίδης Σάββας

Αναπληρωματικό μέλος: Νικολάου Πολ

Σημαντικό ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετοί Έλληνες αναβάτες που θέλουν να ακολουθήσουν την Ελληνική αποστολή στην Σλοβακία και να συμμετέχουν στον σκληρότερο αγώνα enduro της χρονιάς. Αυτοί είναι:

Τσακατσώνης Δημήτρης
Σκαρής Φώτης
Κολέφας Δημήτρης
Μαντάς Σταμάτης
Αντζούς Γιώργος
Τρίγκας Γιάννης
Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής συμμετοχής στο ISDE 2004 Πολωνίας, όπου οι Έλληνες αναβάτες αποκόμισαν 6 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιo, η επιθυμία για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις είναι έκδηλη στα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Πλέον οι θυσίες (οικονομικές) των Ελλήνων αναβατών όλα τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Ο Κος Άγγελος Μπαβέλας, πρόεδρος της ΕΘΕΑΜ, υποσχέθηκε ήδη την κάλυψη μέρους εξόδων της Εθνικής ομάδας, την σημαντική ενίσχυση των υπολοίπων αναβατών που θα συμμετάσχουν με club teams ή ως ιδιώτες αλλά και την ενίσχυση των ανθρώπων support που θα απαρτίζουν την Ελληνική συμμετοχή.

Πρόκειται για την πολυπληθέστερη Ελληνική συμμετοχή, συνολικά 25 άτομα, που θα συμμετάσχει σε αγώνα enduro στο εξωτερικό.

Οι δεκατρείς συνολικά αναβάτες θα υποστηριχθούν από οκτώ μηχανικούς (support team) οι οποίοι θα κατευθύνονται από τα έμπειρα χέρια του Στέφανου Κόκκινου (μεγάλη πείρα σε αντίστοιχους αγώνες). Σημαντική θα είναι και η ιδία παρουσία του προέδρου της ΕΘΕΑΜ Άγγελου Μπαβέλα στον αγώνα.

Την οργάνωση της αποστολής έχει αναλάβει ο Δημήτρης Γιουβρής ενώ για τις συνεχείς εξελίξεις θα ενημερώνεστε με δελτία τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 210-9273002, 6937-284218, dimitris@enduro.gr