Ξεκινά σήμερα, 03 Νοεμβρίου στην Αργεντινή, το 89ο International Six Days Enduro μια διοργάνωση που σε ετήσια βάση θεωρείται ο δυσκολότερος αγώνας enduro καθώς οι αθλητές αγωνίζοντας έξη ημέρες για την ολοκλήρωση του αγώνα. Η περσινή νικήτρια ομάδα στην σημαντικότερη κατηγορία, Trophy, η Γαλλία καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στους φιλόδοξους Ισπανούς, στους αμφίροπους Αυστραλούς αλλά και την δυνατή ομάδα της ΗΠΑ που φέτος δείχνει να έχει τις μεγαλύτερες ελπίδες της.

To 2013 στην Σαρδηνία (Ιταλία) νικητές στην κατηγορία Trophy ήταν οι Γάλλοι οι οποίοι κέρδισαν και την κατηγορία Junior Trophy ενώ στην κατηγορία Γυναικών νικήτριες ήταν οι Αυστραλέζες για πρώτη φορά από την χρονιά που δημιουργήθηκε η κατηγορία γυναικών.

347 συμμετοχές από 23 χώρες είναι μια μετριοπαθής συμμετοχή σε μια χρονιά που σχεδόν όλες οι γνωστές και ιστορικές ομάδες – (χώρες) αποφάσισαν να μην κάνουν τον κόπο (λόγω κόστος) να συμμετάσχουν στην Λατινική Αμερική. Ζεστός καιρός, σκόνη και συνθήκες που πλησιάζουν στα Ελληνικά δεδομένα θα αντιμετωπίσουν οι αθλητές στο φετινό ISDE 2014 στην Αργεντινή.

Καθημερινά οι αγώνες ξεκινούν 12:30 ώρα Ελλάδος (έχουμε +5 ώρες διαφορά με Αργεντινή).

Διαβάστε επιπλέον νέα στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης και δείτε live αποτελέσματα. Δείτε την λίστα συμμετοχών του φετινού ISDE 2014.

isde2014-france

isde2014-spain

isde2014-paddock

isde2014-women