ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

Το DUKE είναι μια μοτοσυκλέτα για απόλυτα φυσιολογικούς ανθρώπους…

…ανθρώπους που λατρεύουν να οδηγούν μοτοσυκλέτα.

Το 1994 η ΚΤΜ παρουσίασε για πρώτη φορά το Duke, μια εντυπωσιακή μονονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα που με την πάροδο των χρόνων, κατάφερε να δημιουργήσει μια κατηγορία μόνο του!

Πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το Duke αλλά η KTM είναι η εταιρία που κυριάρχησε στην κατηγορία.

18 χρόνια μετά η ΚΤΜ παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Το ολοκαίνουριο Duke 690 ορθώνεται μπροστά μας επιδεικνύοντας ακόμα περισσότερες χάρες.

Χωρίς να χάσει την απαράμιλλη, ελαφριά αίσθηση στην οδήγηση και τη σπορ καταγωγή του, τώρα διαθέτει και δύναμη, τεχνολογία, ομαλότητα, χώρο για τον συνεπιβάτη, ταξιδιωτικές ικανότητες και ακόμα περισσότερα.

Με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, νέα χαμηλότερη σέλα στα 835mm και αποθηκευτικό χώρο, γίνεται ακόμα πιο πρακτική.

Με standard το ABS της Bosch, αναρτήσεις της WP, το ηλεκτρονικό Drive By Wire που αυξάνει την ιπποδύναμη και μειώνει την κατανάλωση κατά 10%!, τον μονόδρομο APTC συμπλέκτη, τα φρένα της BREMBO, με 149,5 κιλά έρχεται για να συνεχίσει την κυριαρχία του.

Ο κινητήρας του: ο καλύτερος LC4 όλων των εποχών.

Η καρδιά της μοτοσυκλέτας τα πανίσχυρα 690 κ.ε. με 70 ασυναγώνιστους ίππους.

Το πορτοκαλί χρωμιομολυβδαινιούχο σωληνωτό πλαίσιο είναι κομμένο με λέιζερ υψηλής ακρίβειας και συγκολλημένο από robot προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια στρεπτική ακαμψία και ευστάθεια.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο, το είδος της οδήγησης, η μοτοσυκλέτα αυτή εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικό κράτημα & ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

Με τιμή 8.450,00 η δυνατότερη μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα της αγοράς, ο νέος Δούκας της ΚΤΜ είναι εδώ διαθέσιμος σε λευκό & μαύρο χρώμα, σε όλο το δίκτυο της KTM South East Europe.