ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΤΜ Adventure Training / Φεβρουάριος 2011

Τα πρώτα δύο Προγράμματα Adventure Training της ΚΤΜ το 2011 είναι γεγονός. Tο Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki φιλοξένησε συνολικά 40 αναβάτες μεγάλων On Off οι οποίοι παρακολούθησαν το Basic Level των ΚΤΜ Adventure Training.

Τα δύο μονοήμερα μαθήματα είχαν έναν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Πέρα από την ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση η βόλτα στα Γεράνεια Όρη επιφύλασσε εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες αφού η εμπειρία τους στο χώμα εμπλουτίστηκε και με χιόνι! Πρωτόγνωρα συναισθήματα και καταπληκτικά τοπία κατάλευκα από το χιόνι με τα ΚΤΜ 990 Adventure να δίνουν ρεσιτάλ στο πεδίο που είναι οι αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές.

Συμμετέχοντες και εκπαιδευτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το δεύτερο Level εκεί που το επίπεδο ανεβαίνει μαζί με την οδηγική απόλαυση αλλά και την εξειδίκευση. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους του συμμετέχοντες ότι η ΚΤΜ θα ανακοινώσει για τρίτη φορά! και επιπλέον ημερομηνίες αφού όλα τα μαθήματα που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα για το 2011 έχουν κλείσει από συμμετοχές και η λίστα αναμονής σήμερα ξεπερνάει τα 150 άτομα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αναβάτες για την θερμή συμμετοχή τους και δίνουμε το πιστό ραντεβού μας για νέες Ταξιδιωτικές Περιπέτειες στα βουνά τον Μάρτιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΚΤΜ Adventure Training και το ετήσιο πρόγραμμα