Πολύ καλός καιρός, πληθώρα δραστηριοτήτων και μεγάλη προσέλευση κόσμου το Σάββατο στο KTM Mania. Σύμφωνα με πηγές από την οργανώτρια KTM SEE, οι προσέλευση του κόσμου για test-rides, ασφάλτινες και χωμάτινες βόλτες ήταν ενθαρυντική το Σάββατο ξεπερνώντας τους 300 συμμετέχοντες. Αν προσθέσετε και τα 75 άτομα που επέλεξαν να έρθουν από την Παρασκευή, καταλαβαίνει κανείς τι θα ακολουθήσει αύριο Κυριακή.

Το KTM Mania 2011 εξελίσεται σε ένα ολοκληρωτικό event καθώς όλα όσα προαναφέρθηκαν από την εταιρεία KTM πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση κόσμου (αν και Σάββατο). Οι μοτοσυκλέτες των test rides της KTM, δούλεψαν υπερωρίες σήμερα, δεν θα μπορούσε κανείς να μην είναι ικανοποιημένος από την καλή λειτουργία του προγράμματος. Ο καλός καιρός βοήθησε το event ομορφαίνοντας την εκδήλωση, και αυτήν την ώρα το Σαββατιάτικο πρόγραμμα τελειώνει με “πορτοκαλί πάρτυ” σε ήχους ροκ!

Από που να ξεκινήσει κανείς, off road test rides, Duke 125 test rides, οδήγηση μεγάλων ασφάλτινων μοτοσυκλετών (Duke, SMT, RC8 κα), σηματοδοτημένες διαδρομές enduro (εύκολη και δύσκολη), χωμάτινες και ασγφάλτινες διαδρομές για μεγάλες μοτοσυκλέτες, αγώνας Enduro Sprint και αγώνας δεξιοτεχνίας με KTM Duke 125, επίδειξη μόδας (!) και φυσικά party, ήταν όσα όλα συνέβησαν σήμερα Σάββατο. Και φυσικά το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο Κυριακή…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τα αποτελέσματα του Enduro Sprint στο τέλος του άρθρου.

Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βάγγερ, Δημήτρης Γιουβρής (Race Photo)

[download id=”20″]