Στη πίστα της Udevalla της Σουηδίας η ΚΤΜ σε επίσημη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την παραμονή του αναβάτη της Max Nagl και για τα επόμενα 2 χρόνια. Συνολικά ο Γερμανός αναβάτης θα κλείσει μια ολόκληρη δεκαετία στην πορτοκαλί οικογένεια κι αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Ο Max Nagl που μαζί με τους Antonio Cairoli & Rui Colgalves αποτελούν την αγωνιστική ομάδα της ΜΧ1 κατηγορίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επέκταση της συνεργασίας του με την αυστριακή εταιρεία και ότι θα προσπαθήσει όπως πάντα δηλαδή, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την ανακοίνωση της παραμονής του Γερμανού αναβάτη έκανε ο Pit Beier ο οποίος δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος που θα ποαραμείνει ο Max Nagl στην ΚΤΜ και ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος από το πάθος και την αυταπάρνηση του Γερμανού ο οποίος αν και σοβαρά τραυματισμένος στον ώμο του συνεχίζει και προσπαθεί για το καλύτερο για αυτόν και την ομάδα του.

Στην συνέντευξη τύπου παρόντες και οι Claudio De Carli & Stefan Everts να επιδοκιμάζουν τις δυνατότητες του Γερμανού αναβάτη και φυσικά χαρούμενοι για την παραμονή του.

Ο Max Nagl ο οποίος είναι ο μόνος στην ΜΧ1 από την ομάδα του που χρησιμοποιεί την ΚΤΜ 450 SX-F αφού οι Antonio Cairoli & Rui Colgalves μάχονται με την 350 SX-F θα έχει την δυνατότητα επιλογής για την επόμενη χρονιά αφού όπως δήλωσε o Pit Beier  θα είναι επιλογή του Max με ποια μοτοσυκλέτα θα αγωνίζεται το 2011. Μάλιστα, ο Max Nagl θα δοκιμάσει την ΚΤΜ 350SX-F σε επίσημη “δοκιμή” στο Γερμανικό πρωτάθλημα motocross ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα της μοτοσυκλέτας σε συνθήκες αγώνα.


Κείμενο & Φωτογραφίες : Γιώργος Λεγάκης