ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!

Η ΚΤΜ South East Europe A.E. πιστή στα αγωνιστικά ραντεβού της ενημερώνει όλους τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η εταιρία θα παραβρεθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, θα μπορούν να προμηθεύονται από το ΚΤΜ Support Team, που θα βρίσκεται εκεί, ανταλλακτικά με έκπτωση 14%.

Η παροχή ισχύει καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου έως και την λήξη του.

Επίσης, θα υπάρχουν διαθέσιμα, ελαστικά και σαμπρέλες για όλες τις κατηγορίες, σε ειδικές τιμές για όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες.

Στις τέντες του ΚΤΜ Support Team θα υπάρχουν, όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου. Οι αναβάτες μπορούν να πραγματοποιούν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι επισκέπτες του αγώνα θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις ολοκαίνουριες μοντέλα 2013 ΚΤΜ 150 SX, 350 SX-F, Freeride καθώς το πολύ-αναμενόμενο DUKE 200.

Η KTM South East Europe AE εύχεται σε όλους τους αναβάτες καλή επιτυχία και στους φίλους της μοτοσυκλέτας να μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά το μοναδικά συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες μοτοσυκλέτας.