ΔΕΛΤΙΟ ΤΠΟΥ
KTM SEE

Σέρρες: 2ος & 3ος
Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro

KTM South East Europe Racing & Support Team ραντεβού στις Σέρρες 19 & 20 Μαΐου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro

Η ΚΤΜ South East Europe, ενημερώνει όλους τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι θα βρίσκεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εnduro στις Σέρρες, από την Παρασκευή 18/5/2012 και όπως πάντα θα είναι κοντά στους ιδιώτες που έχουν εμπιστευθεί την εταιρία και τις μοτοσυκλέτες μας.

Την ομάδα θα υποστηρίξει ο Επίσημος Συνεργάτης μας από την Θεσσαλονίκη κ. Σταύρος Τσολερίδης “SIX DAYS -Orange Service Point”

Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, θα μπορούν να λαμβάνουν από το ΚΤΜ Support Team, που θα βρίσκεται εκεί, τα ανταλλακτικά τους με έκπτωση 14%. Η παροχή ισχύει καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme και ως την ολοκλήρωσή του.

Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, στις οποίες μπορούν να εισέρχονται και να πραγματοποιούν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και στο κλείσιμο της πρώτης μέρας, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, θα μπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support Team, για την ανασυγκρότηση. (Κατόπιν ενημέρωσης και συνεννόησης με τον υπεύθυνο του Support Τeam την προηγούμενη ημέρα).

Οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά κλπ) στο Support Team της ΚΤΜ, για την μεταφορά τους, στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ευχόμαστε Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία σε Όλους Αθλητές και Οργανωτές.