Η εκκίνηση, ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο του Ανω Κρηπιδώματος στό τέρμα της Παραλίας της Χαλκίδας και μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι.

Η διαδρομή του αγώνα ειναι σχήματος εννέα, συνολικου μηκους 190 χλμ για το Πρωτάθλημα και 109 χλμ για το Κύπελλο, ο κύκλος του αγώνα θα γινει 3 και 2 φορες αντίστοιχα, περιέχει 2 ειδικές διαδρομές.

Η πρωτη ειδική τύπου ENDURO TEST μηκους 5 χλμ βρίσκεται στην τοποθεσία ΛΕΥΚΟ ΑΦΡΑΤΙΟΥ και προσεγγίζεται απ τους θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Χαλκίδα προς ΔΟΚΟ – ΔΕΗ – Αφράτι, στρίβοντας αριστερά αμέσως ΜΕΤΑ την γέφυρα του Αφρατίου και ακολουθώντας τον στρωμένο χαλικόδρομο για 3 χλμ περιπου πέφτεται στην αρχή & τέλος της ειδικής.

Η δεύτερη ειδική τύπου MOTOCROSS μήκους 3 χλμ βρίσκεται στον ποταμό Λήλα και προσεγγίζεται ακολουθώντας το δρόμο από Χαλκίδα προς ΔΟΚΟ – ΔΕΗ – Αφράτι, στρίβοντας αριστερά αμέσως ΠΡΙΝ την γέφυρα του Αφρατίου και ακολουθώντας τον καινούργιο στρωμένο ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΟ δίπλα στο ποτάμι, για 9 χλμ περιπου & κατεύθυνση γιά Πισσώνα, πέφτεται πάνω στην ειδική. ( θα υπάρχουν κατευθυντήριες πινακίδες).

Ο αγώνας ξεκινά στις 09:00 για τις κατηγορίες του Πανελληνίου πρωταθλήματος enduro και 10:30 για τις κατηγορίες του κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος.

Δείτε live αποτελέσματα, συμμετοχές του αγώνα, Πανελλήνιο