Το δίκτυο Hellinstores σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα νέα μοντέλα 2007 KTM & Husqvarna στη λίμνη Δασίου, Τρίκαλα Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε (test ride) όλα τα νέα μοντέλα KTM και Husqvarna 2007 που ήδη κυκλοφορούν.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 4114415 (Kα Ζωή Σταματοπούλου) όπως επίσης είναι απαραίτητα το δίπλωμα και το κράνος.

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος δήλωσε “Το δίκτυο Hellinstores ξεκίνησε αυτήν την ιδέα πέρυσι την ίδια εποχή και το αποτέλεσμα ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου. Πιστεύω πως οι αγοραστές πλέον θέλουν να δοκιμάζουν πριν αγοράσουν και εκμεταλλεύονται αυτήν την ευκαιρία. Η εταιρία μας δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να δοκιμάσει αυτές τις καταπληκτικές μοτοσυκλέτες στο χώρο τον οποίο θα τις χρησιμοποιήσει μετέπειτα. Φέτος με την καλύτερη οργάνωση θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερο κόσμο που θα έρθει στη Λίμνη Δασίου για να οδηγήσει τα νέα KTM και τα νέα Husqvarna αλλά και να περάσει ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο”.