Στα πλαίσια της μεταγγραφικής περιόδου που άνοιξε, η ΑΛΑΜΜ με χαρά ανακοινώνει την μεταγγραφή του Δημήτρη Χελιώτη στο σωματείο μας.

Ο Δημήτρης Χελιώτης αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό Enduro και πέραν της συνεισφοράς του σαν αθλητής θα μεταλαμπαδεύσει πολύτιμη γνώση στους νώτερους αθλητές μας.

Παράλληλα στο χώρο του Rally Raid η ΑΛΑΜΜ μεταγράφει και την Πολυτίμη Κυριακοπούλου, μια απο τις σημαντικότερες Ελληνίδες αθλήτριες με συμμετοχή σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος.

Η ΑΛΑΜΜ εδρεύει στα Μεσόγεια Αττικής και δραστηριοποιείται στο άθλημα της Μοτοσυκλέτας και αποτελεί μέλος της ΑΜΟΤΟΕ απο το 2012 ενώ βρίσκεται και στην τελική ευθεία της αναγνώρισης της απο την ΓΓΑ.

Διαθέτει στελέχη με πιστοποιήσεις FIM στον χώρο των Cross Country, που έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις.

Απο το 2011 διοργανώνει το Hellas Rally Raid (www.hellasrally.org) που είναι πια ένα απο τα μεγαλύτερα Rally Raid επι ευρωπαϊκού εδάφους και αποτελεί πολο έλξης αθλητών απο 20 χώρες, ενώ συμμετέχει και σε διοργανώσεις εκτός συνόρων.

Το 2014 βρίσκει την ΑΛΑΜΜ να μπαίνει στον χώρο και του enduro με την δημιουργία αγωνιστικής ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με στόχο το 2015 την συμμετοχή της σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση του εξωτερικού ενώ στα προσεχή σχέδια μας είναι και η διοργάνωση ενός ακόμα διεθνούς event enduro εντός ελληνικού εδάφους.

Στοιχεία επικοινωνίας
2105247675
6936659909
info@alamm.org

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΜΜ