ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σωματείο ΜΙΝΟΑΝ ΚΑΜΠ Α.Ο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το νέο τμήμα ανήκει στην Αθλητική ΜΟΤΟΕ με κωδικό σωματείου 096 και σκοπός του είναι η οργάνωση, διάδοση και ανάπτυξη των αθλημάτων της μοτοσυκλέτας, με τις αρχές και αξίες του φίλαθλου πνεύματος.

Προσπάθειά μας έως σήμερα ήταν ,είναι και θα είναι ο ευγενής συναγωνισμός, η άμιλλα μεταξύ των αθλητών μας και η προώθηση του υγιούς αθλητισμού. Τα παλαιά μας μέλη γνωρίζουν καλά τις αξίες του σωματείου μας. Ο εθελοντισμός και το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών μας εξαίρεται σε κάθε συμμετοχή μας σε επίσημους η ανεπίσημους αγώνες.

Καλωσορίζουμε τους νέους αθλητές στο νέο αυτό τμήμα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουν.

Το νέο τμήμα θα κάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις μας στις Μελέσσες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων κάθε Σάββατο και Κυριακή ώρα 17.00-20.00 .Αφορά προς το παρόν αποκλειστικά ενήλικους αθλητές (18 και άνω) .

Κόστος εγγραφής για προπόνηση στο νέο τμήμα 30 ευρώ το μήνα.

Εφόσον το μέλος επιθυμεί την έκδοση δελτίου για συμμετοχή σε επίσημους αγώνες υπάρχει κόστος 40 ευρώ/έτος.

Ειδική έκπτωση προσφέρεται στους γονείς των αθλητών του σωματείου μας στο τμήμα ΒΜΧ.

Πληροφορίες για εγγραφές και προπονήσεις κ. Βασίλη Φραγγεδάκη τηλ. 6937970337

Για τα νέα του συλλόγου μας μπορείτε να ενημερώνεσθε στην ιστοσελίδα μας www.minoancamp.com η στο facebook Bmx Minoan camp.Επικοινωνία μέσω e-mail info@minoancamp.com η τηλεφωνικά 2810-310098 6973699943

 

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ