Συνδύασε το μεγαλύτερο μέρος γεμάτο αμμόλοφους στις ΗΠΑ, ένα εξωπραγματικό lineup βενζινοκίνητων μηχανών και ένα crew που αποτελείται από παγκοσμίου κλάσης αθλητές. Ποιό είναι το αποτέλεσμα? Το Doonies 2 φυσικά!

Η συνέχεια του short film Doonies που είδαμε πέρυσι, περιλαμβάνει το notorious Dirt Shark Team, τον επτά φορές Supercross Champion Jeremy McGrath, τον Rallycross και Gymkhana αστέρα Ken Block μαζί με customized μηχανές, buggies, trucks και τόνους ιπποδύναμης!

“Όταν έρθεις εδώ στα Glamis Dunes, νομίζεις πως βρίσκεσαι στη σελήνη,” εξηγεί ο δημιουργός του Doonies series και βετεράνος off-road filmer Ash Hodges. “Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να μοιάζει με τους αμμόλοφους. Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή ενός λόφου, κοιτάζεις μακρυά και βλέπεις απέραντους αμμόλοφους, είναι ένα από τα πιο cool πράγματα που έχεις δει.”

“Για εμένα το Doonies 2 σημαίνει το να πάρεις τους καλύτερους τύπους με dirt bikes και four-wheels και να τα δώσουν όλα στους αμμόλοφους. Ακόμα και να έρχεσαι εδώ για δύο χρόνια, θα βρεις ένα καινούριο τεράστιο άλμα κάθε μέρα.”

“Η τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου σε αυτούς τους αμμόλοφους, ήταν πριν 25 χρόνια,” είπε ο Ken Block. “Δεν έχω τρέξει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια όσο έτρεξα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είχα την ευκαιρία να τρέξω με τον Jeremy και με όλους τους καλούς μου φίλους. Είναι πολύ cool που το κάνει αυτό το Monster!”

310A1911chap

Ampudia_GETSOMEphoto_58988

Ampudiabigair_GETSOMEphoto_59170

chap.ampudiaroost

chap.axell..

chap.LeDuc4

CHEN.DD2

CHEN.Hill

eugenio2_GETSOMEphoto_59035

LARRY.RaptorTrax2

LARY.ampudia3

LARY.Ampudiabigair

LARY.girls.chopper

LeDucdouble4_GETSOMEphoto_59098