ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μoto Adventures

ΜΟTO ADVENTURES Trophy 2006-2007
ΟFF ROAD HAPPENINGS!

Η Moto Adventures ξεκινά την υλοποίηση του Trophy με δύο ημερήσιους διαγωνισμούς αντοχής, πλοήγησης και δεξιοτεχνίας για το 2006 και έξι αντίστοιχα για το 2007.

Ο νέος αυτός θεσμός δεν είναι αγωνιστικής μορφής και δεν συγκρίνεται ή αντικαθιστά οποιαδήποτε μορφή αγώνα ή κυπέλου Trail Ride & Raid.

Τo Moto Adventures Trophy (M.A.T) είναι μια σειρά από off road happenings εκδηλώσεις διασκέδασης δηλαδή, ανοιχτές σε όλους τους «χωμάτινους» αναβάτες και περιλαμβάνουν διάσχιση εκτός δρόμου διαδρομών μήκους από 100 έως 250 χιλιόμετρα για τις οποίες η διοργάνωση θα παρέχει ειδικό βιβλίο διαδρομής, στοιχεία GPS αλλά και θα τοποθετεί ειδική σηματοδότηση στα πρότυπα των αγώνων Enduro.

Στο τέλος κάθε ημέρας θα υπάρχει και ένας ειδικός διαγωνισμός δεξιοτεχνίας ο οποίος δεν είναι υποχρεωτικός (εύκολα προσβάσιμος σε θεατές), στον οποίο οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται με βάση τις οδηγικές – τεχνικές τους ικανότητες στην οδήγηση Enduro.

Στα Μ.Α.T όλοι είναι νικητές μιας και ολοκληρώνοντας την διαδρομή θα παίρνουν ένα ονομαστικό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο, ενώ οι τρεις πρώτοι νικητές του κάθε Trophy θα κερδίζουν δωρεάν την συμμετοχή τους στο επόμενο.

Σημαντικά στοιχεία επίσης είναι ότι η Moto Adventures παρέχει δωρεάν μαθήματα ανάγνωσης Roadbook πριν την υλοποίηση κάθε Trophy, βοηθώντας έμπρακτα στην ομαλή εισαγωγή νέων αναβατών.

Η τιμή συμμετοχής κρατήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα (25,00 ευρώ) προκειμένου να είναι εφικτή από όλους τους αναβάτες και ηλικίες.

O στόχος τoυ Moto Adventures Trophy είναι ξεκάθαρος. Να φέρει σε χωμάτινες διαδρομές της πατρίδας μας το δυνατό περισσότερο νέους και παλιούς αναβάτες για να περάσουν όλοι μαζί μια ευχάριστη ημέρα Off Road τηρώντας παράλληλα όμως τους αναγκαίους κανονισμούς νομιμότητας των μοτοσικλετών και της ασφάλειας των αναβατών.

Τα Trophy είναι ιδανικά και για έμπειρους αναβάτες σαν προπόνηση πλοήγησης χωρίς το άγχος της χρονομέτρησης του αγώνα αλλά όπως είπαμε και για εντελώς αρχάριους που επιθυμούν να βγούνε απλά την βόλτα τους στο βουνό χωρίς να χαθούν ή να ταλαιπωρηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα M.A.T και το πλήρες πρόγραμμα 2006 θα βρείτε σύντομα στα Site: motoadventures.gr & enduro.gr.