Συμμετείχαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross στον αγώνα της Πτολεμαΐδας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro στην Βέροια.
Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς #21 Husqvarna FC250 συνέχισε την καλή του πορεία διεκδικώντας και πάλι μια θέση στο βάθρο τερματίζοντας 3ος στο πρώτο σκέλος του αγώνα. Δυστυχώς ένα σκασμένο πίσω ελαστικό τον άφησε 7ο στο δεύτερο σκέλος κερδίζοντας τελικά την 4η θέση στην γενική κατάταξη του αγώνα.
Στην ΜΧ65 ο Μάριος Κανάκης #49 ΚΤΜ SX65 κέρδισε τα δύο σκέλη του αγώνα και βρίσκετε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.
Στον όμορφο και δύσκολο αγώνα enduro της Βέροιας η ομάδα μας έδωσε το παρόν με τους αναβάτες μας να τερματίζουν δίχως προβλήματα.
Στην κατηγορία Ε1 ο υποστηριζόμενος από την ομάδα μας Πάνος Κακολύρης #12 Husqvarna FE250 κέρδισε άξια την 3η θέση μετά από μεγάλη μάχη με τους συναθλητές του.
Στην Ε3 ο Αντώνης Δήμου #304 Husqvarna TE300 τερμάτισε 5ος. Πτώσεις στις ειδικές διαδρομές του στέρησαν την διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο.
Συνέχισε της καλές εμφανίσεις ο Γιάννης Κωνσταντινούδης #410 Husqvarna TE125 στην κατηγορία νέων (ΕΝ) κερδίζοντας την δεύτερη θέση σε αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα.
Η κατηγορία βετεράνων (ES) κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία ειδική του αγώνα με νικητή τον Νίκο Ζουρνατζή #500 Husqvarna TE300.
Στο κύπελλο βορείου Ελλάδος την ομάδα εκπροσώπευσε ο Ηλίας Κωνσταντινούδης #750 Husqvarna TE250 στην κατηγορία Ε2 κατακτώντας την 2η θέση.

Ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες με motocross στην Χαλκίδα και Enduro στο Ξυλόκαστρο.
Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

0820_ENVE100416

IMG_9470