ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιονίκης, κάτοχος 5 Παγκόσμιων Ρεκόρ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών – Βαλέριος Λεωνίδης, μας τίμησε επιλέγοντας για άλλη μία φορά μία μοτοσυκλέτα Honda. Με μεγάλη χαρά στις 11 Σεπ. 08 παραδώσαμε από τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη την προσωπική μοτοσυκλέτα του Βαλέριου Λεωνίδη την Νέα Honda CB 1000 R ABS.

Ο Βαλέριος Λεωνίδης με την νέα Honda CB 1000R

Η εκρηκτική της σχεδίαση γοήτευσε τον Βαλέριο από την πρώτη στιγμή.

Ο ίδιος δήλωσε:
«Την πρωτοείδα στην 5η Έκθεση Μοτοσυκλέτας τον περασμένο Απρίλιο και αμέσως είπα: αυτή είναι η μοτοσυκλέτα που θέλω !!!. Οι υποχρεώσεις μου ήταν πολύ αυξημένες λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου, έτσι έδωσα ραντεβού με τους φίλους της Honda – Σαρακάκη για τις αρχές του Σεπτέμβρη. Πριν την αγοράσω είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω και τότε κατάλαβα ότι η CB 1000R που με είχε εντυπωσιάσει εμφανισιακά, είχε τρομερή δύναμη αλλά προπαντός ήταν φιλική και ένοιωσα ασφάλεια με το εκπληκτικό σύστημα συνδυασμένων φρένων ABS της Honda.»

Ο Ολυμπιονίκης μας αποχωρίστηκε την προηγούμενη μοτοσυκλέτα του, μία Hornet 600 και πλέον κυκλοφορεί με την Νέα Honda CB 1000 R ABS. Εάν τυχόν δείτε μία λευκή Honda CB 1000 R σε κάποιο φανάρι της παραλιακής οδού, ρίξτε μία προσεκτική ματιά, πιθανόν να αναγνωρίσετε στην θέση του οδηγού τον Βαλέριο Λεωνίδη.

Ο Βαλέριος Λεωνίδης παραλαμβάνει την νέα Honda CB 1000 R από τον Ευάγγελο Λουκόπουλο (Honda Σαρακάκης)

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Βαλέριο Λεωνίδη καλές και ασφαλείς βόλτες και φυσικά καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του από την θέση πλέον του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας μας.

Φωτογραφίες: Honda Σαρακάκης