ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ MICHELIN
ME TO ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΕΞΙ ΝΕΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ « HYPERSPORT » ΚΑΙ « RACING »

Το 2015, η Michelin ανανεώνει την γκάμα της σε ελαστικά μοτό « hypersport » και « racing ». Με αυτά τα νέα προϊόντα, η Michelin αναδιαρθρώνει το σύνολο σχεδόν της γκάμας της για πίστα. Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των πιλότων, από τον επαγγελματία που συμμετέχει σε αγώνες μέχρι τον ερασιτέχνη που αγαπά τα « track-days» , ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις αιχμής που έχουν προέλθει από τους αγώνες, προκειμένου να προσφέρει ασφάλεια, επιδόσεις και απόλαυση στην οδήγηση.

– MICHELIN Power SuperMoto

Ενισχυμένη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Supermotard 2014, αυτή η γκάμα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους καλύτερους πιλότους της κατηγορίας. Ένα νέο εμπρός ελαστικό στις 16’’ και νέα μείγματα γόμας, επιτρέπουν να βελτιώνονται ταυτόχρονα, η ευκολία χειρισμού, η πληροφόρηση που δίνει το μπροστινό ελαστικό καθώς και η πρόσφυση και η χιλιομετρική απόδοση των ελαστικών .

– MICHELIN Power Slick Ultimate

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες και έμπειρους πιλότους , για το καλύτερο γυρολόγιο , αυτή η γκάμα προέρχεται απευθείας από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αναπτύχθηκαν στους αγώνες.

– MICHELIN Power Cup Ultimate

Είναι η έκδοση του Michelin Power Slick Ultimate με σκάλισμα και homologation για δρόμο.

– MICHELIN Power Slick Evo

Σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα, αυτό το ελαστικό είναι ιδανικό για τους ερασιτέχνες αγωνιζόμενους και για τα track day του Σαββατοκύριακου. Με νέα τεχνολογία MICHELIN ACT (Adaptive Casing Technology) και με νέο μείγμα γόμας πολλαπλών επιδόσεων, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες προσαρμογές στις αναρτήσεις και επιτρέπει την αποφυγή των δύσκολων επιλογών που συνδέονται με τις καιρικές συνθήκες και τον τύπο της πίστας.

– MICHELIN Power Cup Evo

Είναι η έκδοση του Μichelin Power Slick Evo με σκάλισμα και homologation για δρόμο.

– MICHELIN Power SuperSport Evo

Το Power SuperSport Evo είναι σχεδιασμένο για χρήση και στον δρόμο και στην πίστα. Προσφέροντας εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση, ο συνδυασμός νέων μειγμάτων γόμας μαζί με την νέα τεχνολογία MICHELIN ACT (Adaptive Casing Technology), προσφέρει σε αυτό το ελαστικό εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Το 2015, ο Όμιλος, επιβεβαιώνει το πάθος του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό με συνέπεια να επωφελούνται όλοι οι μοτοσικλετιστές από αυτό. Όμως, για την Michelin, οι αγώνες είναι πολλά περισσότερα. Ενσωματωμένοι στο DNΑ και στη φιλοσοφία της Michelin, είναι το ιδανικό εργαστήριο για να δοκιμάζει τις νέες τεχνολογίες της στις πιο ακραίες συνθήκες. Επισημοποιώντας την επιστροφή της στο MotoGP το 2016, η Michelin προετοιμάζεται για ένα νέο στοίχημα της κορυφαίας κατηγορίας όπου οι μοτοσυκλέτες έχουν ισχύ μεγαλύτερη των 250 ίππων, και θα είναι εξοπλισμένες με ελαστικά των 17 ιντσών, όπως και οι μοτοσυκλέτες παραγωγής Sport και δρόμου.

Με 112 παγκόσμια πρωταθλήματα σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς και μετά από την εξαιρετική σαιζόν 2014 η οποία χαρακτηρίστηκε από τους δύο εντυπωσιακούς τίτλους στο Ιταλικό και Ισπανικο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (SBK), η Michelin διαθέτει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών σε αγώνες μοτοσικλέτας. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, μια σημαντική απόδειξη της τεχνογνωσίας της Michelin, αποτελεί ένα τεχνολογικό εργαστήριο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των 6 νέων ελαστικών.

Power-Cup-Ultimate POWER-SuperMoto-Rear SuperSport-EVO