ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HUSQVARNA HELLAS

HUSQVARNA MOTORCYCLES ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΖΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ MX & ENDURO 2011

Η Husqvarna Motorcycles βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του εννέα φορές Πανελλήνιου Πρωταθλητή Motocross, Παναγιώτη Κουζή, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross 2011 με Husqvarna TE449 και TC 449 αντίστοιχα.

Ευχόμαστε στον ίδιο αλλά και σε όλους τους αγωνιζόμενους καλή επιτυχία.

Εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί η μετεγγραφή της χρονιάς για την Husqvarna που με την υποστήριξη της BMW Hellas μπαίνει δυναμικά πλέον στα πρωταθλήματα motocross και enduro. Ο Παναγιώτης Κουζής θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα ΜΧ1 με την ολοκαίνουργια Husqvarna TC 450 υπερασπίζοντας τον περσινό τίτλο του ενώ έρχεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro με αξιώσεις όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία Ε2.

Έχοντας το απόλυτο ρεκόρ νικών τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας συμπληρώσει 32 νίκες σε ισάριθμα σκέλη αγώνων στο πρωτάθλημα ΜΧ1, ο Παναγιώτης Κουζής θεωρείται πλέον ο πιο επιτυχημένος αθλητής motocross των τελευταίων ετών.

Μέσα από την προσπάθειά του φέτος θα φανεί η διάρκεια και αξιοπιστία μιας νέας μοτοσυκλέτας Husqvarna καθώς ο Στέλιος Γαλατιανός, ο Δημήτρης Βαγγελάκος και ο Χρήστος Φωτόπουλος θα προσπαθήσουν να του αποσπάσουν τον τίτλο της ΜΧ1. Είναι επίσης σημαντικό πως ένας νεαρός αθλητής με τις περγαμηνές του Παναγιώτη Κουζή και την προιστορία του στους αγώνες θα κοσμεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro όπου οι στόχοι του δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Husqvarna Hellas για την συμμετοχή του Παναγιώτη Κουζή στα πρωταθλήματα motocross και enduro για το 2011.