ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM HELLAS

KTM Hellas Racing Team
Motocross News

Ο Στέλιος Γαλατιανός στην Ομάδα της ΚΤΜ
Η Αγωνιστική Ομάδα της ΚΤΜ Hellas Motocross Racing Team βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Στέλιο Γαλατιανό ως νέο Επίσημο Αναβάτη της στην κατηγορία ΜΧ 2 με μοτοσυκλέτα ΚΤΜ 250 SXF.

Ο Στέλιος θα κάνει το ντεμπούτο του με την Πορτοκαλί Ομάδα στον αμέσως επόμενο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΟΜΕ που θα διεξαχθεί στην Πίστα των Τρικάλων στις 15 και 16 Μαίου 2010.

Στέλιος Γαλατιανός
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΤΜ Hellas για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στο πρόσωπο μου. Η επιλογή της ομάδας της ΚΤΜ προήλθε από το γεγονός ότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και σοβαρή ομάδα που υπάρχει στο Ελληνικό Motocross και όχι μόνο. Αυτή η καθαρόαιμα Racing εικόνα της εταιρίας και ο αναμφισβήτητος επαγγελματισμός του Team σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Όσο αναφορά για την μοτοσυκλέτα που πλέον θα οδηγώ και μετά από μια σύντομη δοκιμή αυτό που μπορώ με ευκολία να πω είναι ότι απλά είμαι εκστασιασμένος! Πιστεύω ότι το 250 SXF εκτός από πολύ όμορφο είναι και απίστευτα έτοιμο για αγώνες. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Τρομερά δυνατό, τα απόλυτα περιφερειακά, απίστευτο πακέτο φρένα-αναρτήσεις και σίγουρα το πιο γρήγορο 250 που έχω ποτέ οδηγήσει. Ως γνωστό απείχα σχεδόν ενάμιση χρόνο λόγω τραυματισμού και χωρίς να θέλω να πω μεγάλα λόγια σήμερα, απλά θα δείτε όλοι ότι από το καλοκαίρι και μετά η 1η θέση του βάθρου θα είναι μόνιμα καπαρωμένη! Η συστηματική δουλειά που κάνουμε μαζί με τον Φωτόπουλο και τον Σταύρο μας ανεβάζει όλους καθημερινά ολοένα και περισσότερο τόσο οδηγικά όσο και ψυχολογικά. Αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν θα θυμηθεί ότι τις υποσχέσεις μας έχουμε μάθει να τις κάνουμε πράξη. Άσσος και μόνο άσσος. Μόνο αυτό με καλύπτει!»

Στάθης Κοσμίδης
«Πιστεύω ότι ο Στέλιος είναι από τους πλέον ταλαντούχους αναβάτες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο Ελληνικό Motocross. Είμαι σίγουρος ότι με την διάθεση που έχει για πολύ δουλειά, την επαγγελματική υποστήριξη της Ομάδας μας και την καθοδήγηση που έχει ήδη από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Τον καλωσορίζω στην Οικογένεια της ΚΤΜ και του εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες.»

Νίκος Σπανός
«Είναι γεγονός ότι στην Ομάδα Motocross φέτος καταβάλουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προκείμενου να πρωταγωνιστήσουμε στα επόμενα χρόνια και σε αυτήν την κατηγορία αγώνων. Το DNA της ΚΤΜ είναι δομημένο με νίκες. Οι νίκες της Ομάδας Motocross στο Παγκόσμιο δείχνουν τον δρόμο. Στόχος μας και στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ άλλος από την πρώτη θέση σε όποιο τύπο αγώνων και αν συμμετέχουμε και πιστεύουμε ότι από το 2011 η προσπάθεια μας θα δείξει συγκεκριμένα αποτελέσματα και στην ΜΧ 2. Όσοι μπαίνουν στην Ομάδα μας είτε αυτή είναι Enduro ή Motocross αντιλαμβάνονται αμέσως που βρίσκονται και ποιες είναι οι ευθύνες τους. Η φανέλα της ΚΤΜ είναι η πιο βαριά από όλες και αντίστοιχα οι αναβάτες μας θα πρέπει να μπορούν να αντέξουν την πίεση. Δεν είναι λίγο πράγμα να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην ίδια οικογένεια με θρύλους όπως ο Stefan Everts και Top πρωταγωνιστές όπως οι Cairoli, Musquin, Herlings, Nagl. Ο Στέλιος λοιπόν έχει το προφίλ του αναβάτη που ταιριάζει απόλυτα στην ΚΤΜ αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα, για να είναι ανταγωνιστικός, που εξίσου αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής για εμάς. Πεισματάρης, παθιασμένος, αποφασισμένος αλλά και χαμηλών τόνων στην καθημερινότητα του. Καταλαβαίνει τι σημαίνει Ομάδα και σίγουρα είναι στην φιλοσοφία του ΚΤΜ Team Player. Η δίψα για νίκη φαίνεται στα μάτια του και σε συνδυασμό με το ταλέντο που αδιαμφισβήτητα έχει με κάνουν να αισιοδοξώ αλλά και να χαίρομαι που βρίσκεται πλέον μαζί μας.»

Προφίλ Αναβάτη
Όνομα: Στέλιος
Επίθετο: Γαλατιανός
Ημερ/νια Γέννησης: 03.04.1989
Εταιρία: ΚΤΜ Sportmotorcycles
Άθλημα: Motocross
Κατηγορία: ΜΧ2
Μοτοσυκλέτα: ΚΤΜ 250 SXF
Χόμπι: ΒΜΧ, Surf


Φωτογραφίες: KTM Hellas