ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Husqvarna έγραψε ιστορία ξανά. Μετά από μεγάλη προσπάθειες των νεαρών αδερφών Adrien και Thomas Chareyre, την εμπειρία του Gerald Delepine η Husqvarna κατέκτησε 3 Παγκόσμιους τίτλους ανεβαίνοντας από 69 σε 72 στο σύνολο.

Στην κατηγορία S1, ο 21 ετών Adrien Chareyre επιτέθηκε στον πολύπειρο και περσινό πρωταθλητή Thierry Van den Bosch στην πίστα των Μεγάρων τερματίζοντας πέμπτος και στα δυο σκέλη, κάτι που ήταν αρκετό να τον στέψουν παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο μικρός αδερφός Thomas Chareyre πάλεψε στο πρώτο σκέλος τερματίζοντας έβδομος όμως ήταν αυτός που κράτησε στην πλάτη του τον Thiery Van Den Bosch έως και τον 14ο γύρο. Τα δυο αδέρφια ήταν αυτά που βοήθησαν την Husqvarna να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία S1.

Adrian Chareyre

Gerald Delepine

O Gerald Delepine κέρδισε τον Παγκόσμιο τίτλο χάρις την νίκη του στο πρώτο σκέλος και την έκτη θέση που κατέκτησε στο δεύτερο σκέλος, έχοντας διαφορά 5 βαθμών από τον Ιταλό Attilio Pignotti. Στην κατηγορία S2 η Husqvarna τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Aprilia.

Οι μεγάλες επιτυχίες ξεπληρώνουν τις προσπάθειες της Husqvarna όλη τη χρονιά. H Husqvarna πίστεψε στο Supermoto από την αρχή και χάρις στην πολύ δουλειά της αγωνιστικής ομάδας CH Racing η εταιρία βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί.