Είναι πλέον οριστικό, ο πολυ-πρωταθλητής Chad Reed φτιάχνει δική του ομάδα για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Supercross 2011 που ξεκινά τον Ιανουάριο. Μετά από 12 χρόνια όπου συμμετείχε σε αγωνιστικές ομάδες στην Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική ο Chad Reed θα προσπαθήσει να γίνει αναβάτης και «αφεντικό» της TWO TWO Motorsports.

“Είμαι σε μια στιγμή της καριέρας μου όπου θέλω πολύ να αγωνιστώ, περισσότερο απ’ ότι όλα αυτά τα χρόνια. O στόχος μας είναι το Supercross γιατί είναι ο καλύτερος θεσμός με τους καλύτερους αθλητές. Εκεί θέλω να βρίσκομαι να αγωνίζομαι για το πρωτάθλημα κυνηγώντας τις νίκες. Όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι είχα πρότυπο τον Jeremy McGrath και πιστεύω πως μπορώ να χαράξω παράλληλες γραμμές με αυτόν. Ένα πράγμα που έμαθα καλά είναι πως κάποια στιγμή στην καριέρα σου πρέπει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Πάντα ήθελα να φτιάξω την δική μου ομάδα. Η συμμετοχή μου στον τελευταίο αγώνα του Super-X (Αυστραλία) μου επιβεβαίωσε πως έχω ακόμα το κουράγιο να το κάνω. Εάν και πότε κερδίσουμε αγώνες, αυτό θα είναι το ποιο ικανοποιητικό φέτος. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι ότι καλύτερο!”

Η ομάδα θα αγωνίζεται με Honda CRF 450 και την τεχνική βοήθεια της ProCircuit, μεταξύ των κορυφαίων εταιριών after market. Πέραν αυτού η Honda θα παρέχει υποστήριξη στην ομάδα όπως και η BelRay, μια εταιρεία λιπαντικών που επιστρέφει στους Αμερικάνικους αγώνες Supercross.

Περισσότερα για την ομάδα TWT TWO Supercross τις επόμενες εβδομάδες.