Η DC Shoes υπερήφανα καλωσορίζει τον James Stewart (#7) -aka Bubba- στην ομάδα DC Moto με την οποία θα συμμετάσχει στην αγωνιστική σεζόν 2016 του AMA (American Motorcyclist Association) Supercross.

Δείτε το video με το οποίο η DC καλωσορίζει τον James στην ομάδα της.

«Πρόκειται για έναν εκπληκτικό αθλητή που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο του Moto και κατέχει σπουδαίες επιδόσεις» λέει ο Jeff Taylor, Global Brand Lead της DC για τον James. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της DC και ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει γι’ αυτόν η νέα χρονιά» συνεχίζει.

Μέχρι στιγμής ο James έχει σημειώσει 50 νίκες σε πρωταθλήματα Supercross και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα “20 Έφηβοι που θα Αλλάξουν τον Κόσμο” του περιοδικού Teen People. Το 2002 βραβεύτηκε ως AMA Rookie (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης) της χρονιάς, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα AMA Supercross τις χρονιές 2007 και 2009 και έκλεισε την αγωνιστική σεζόν 2008 με εκπληκτικό ρεκόρ (24-0). Λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες από το 2002, ο James είναι αυτός που επινόησε την περίφημη τεχνική Bubba Scrub κι έφερε ριζικές αλλαγές στον κόσμο του Moto. Γυρίζοντας στο πλάι την μοτοσικλέτα ενώ βρίσκεται στην κορυφή το άλματος, διατηρεί μεγαλύτερη ταχύτητα από τους άλλους αναβάτες, επανέρχεται γρηγορότερα στο έδαφος κι επιταχύνει αμέσως.

«Αυτό που νιώθω είναι πολύ περισσότερο από τιμή και ενθουσιασμός που θα συμμετάσχω στην ομάδα της DC, ακολουθώντας την πορεία των πιο εμβληματικών αναβατών σε παγκόσμιο επίπεδο: είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται» λέει ο James Stewart.

Ο James είναι το new entry στην ομάδα της DC μετά τους Robbie Maddison, Tom Pages, Ryan Villopoto, Jeremy McGrath, Tyler Bereman, Nate Adams, Jeffrey Herlings, Trey Canard και Adam Cianciarulo.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο dcshoes.com και κάνοντας αναζήτηση με τα hashtags #DCShoes και #DCMoto.

DC-005987-SX2016_SOCIAL_ACTION_JS1

James Stewart Portrait