Ο εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull/KTM Marvin Musquin επέστρεψε στην οδήγηση την προηγούμενη Παρασκευή όταν οδήγησε στην πίστα Pala Raceway με τον KTM 250 SX-F για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο Bercy Supercross.

“Είναι πολύ ωραία αίσθηση να είμαι πάλι πάνω στην μοτοσυκλέτα” δήλωσε ο Marvin Musquin που χρειάστηκε τέσσερις μήνες αποκατάσταση μετά την εγχείρηση.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετακόμισε στην Αμερική στο τέλος της περσινής χρονιάς με σκοπό να προετοιμαστεί για την πρώτη του χρονιά στο Αμερικάνικο Supercross. Το Νοέμβριο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στο αγαπημένο του αγώνα, το Bercy Supercross. Στον αγώνα το πόδι του πιάστηκε σε ένα λούκι γυρίζοντας το γόνατο. “Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το οδηγείς, έτσι περίμενα υπομονετικά να επιστρέψω.”

O Musquin θα επιστρέψει στο MX GP της Αμερικής (Glen Helen) όπου κέρδισε εύκολα τα δυο σκέλη πέρυσι. Αμέσως μετά θα συμμετέχει στον πρώτο αγώνα του Αμερικάνικου πρωταθλήματος Motocross, στην Καλιφόρνια όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία 250 με την εργοστασιακή ομάδα της Red Bull/KTM.

Επίσημη ιστοσελίδα, twitter.