Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του ο Mat Rebeaud (Freestyle Motocross) στην Αθήνα με δυο εμφανίσεις μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό. Την Κυριακή 22 Απριλίου στα πλαίσια της έκθεσης μοτοσυκλέτας στο αεροδρόμιο Ελληνικού και την Τετάρτη στο Θησείο με ένα fmx show πρωτόγνωρο για όλους εμάς.

Το enduro.gr ακολούθησε τον Mat Rebeaud, όλες αυτές τις ημέρες που βρέθηκε στη χώρα μας με αποτέλεσμα να καταγράψουμε ορισμένες σπουδαίες φωτογραφικές στιγμές, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εκτός των γνωστά σε όλους show την Κυριακή (έκθεση μοτοσυκλέτας) και την Τετάρτη (Θησείο) ο Mat Rebeuad και η παρέα του βρέθηκε ξανά στο αεροδρόμιο όπου πραγματοποιήθηκε μια “ιστορική” φωτογράφηση στα αεροπλάνα που έχουν παροπλιστεί στο παλαιό μας αεροδρόμιο.

Την Τετάρτη, επίσης, ο Mat βρέθηκε στην ιστορική Ακρόπολη, στο πεζόδρομο της Δ. Αεροπαγίτου όπου οι αθλητές ένα show σε όσους τυχερούς περαστικούς βρέθηκαν εκεί, την Τετάρτη το μεσημέρι. Οι αθλητές προήγαν την ιδέα του Red Bull X-Fighters, ο συνδυασμός ιστορικών μνημείων με το πιο θεαματικό άθλημα μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφία: Red Bull Hellas/Reporter Images

Σπουδαία επιτυχία για την Red Bull Hellas η οποία κατάφερε να οργανώσει όλα αυτά τα event σε πολύ λίγο χρόνο. Φανταστείτε την τεράστια διαφημιστική και τουριστική προβολή της χώρας μας εάν συμπεριληφθεί αγώνας Red Bull X-Fighter’s στην Ελλάδα. Άλλωστε τα μνημεία (στάδια) τα έχουμε, τους πολιτικούς πρέπει να πείσουμε!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε αποσπάσματα από τα show του Mat Rebeud.