Ο Γάλλος Antoine Meo κέρδισε τον αγώνα της Παρασκευής, το KTM Super Test, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στον αγώνα βρέθηκαν χιλιάδες θεατές δημιουργώντας το αδιαχώρητο σε μια ειδική διαδρομή κάτω των δυο λεπτών.

Κατηγορία Ε1
Ο Antoine Meo (Husqvarna), 1:48.29 πήρε μικρό προβάδισμα έναντι του Ισπανού Cristobal Guerrero (Yamaha) που με χρόνο 1:51.72 πήρε τη δεύτερη θέση. O πολύ καλός στις ειδικές extreme Ιταλός Fabio Mossini (Honda) με χρόνο 1:54.13 άρπαξε την τρίτη θέση. McLaughlin τέταρτος,  Gauthier πέμπτος και Aubert έκτος.

Antoine Meo

Antoine Meo

Κατηγορία Ε2
O Φιλανδός Mika Ahola (Honda) με χρόνο 1:48.92 βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης στην κατηγορία έχοντας τον Ivan Cervantes (KTM) δεύτερο με χρόνο 1:49.67. Έκπληξη από τον Γάλλο Fabien Planet (Sherco) με νέα μοτοσυκλέτα που κάνει τον τρίτο χρόνο,  1:51.47. Oldrati τέταρτος, Salminen πέμπτος και Thain έκτος.

Mika Ahola

Mika Ahola

Κατηγορία Ε3
Ο Christophe Nambotin (Gas Gas) με χρόνο 1:52.32 κέρδισε τον David Knight (KTM) 1:55.36 και τον Oriol Mena (Husaberg) με χρόνο 1:56.49. Guillame τέταρτος, Bernandez πέμπτος και Gritti έκτος.

Christophe Nambotin

Christophe Nambotin

Κατηγορία E Junior
Ο Αυστραλός Joshua Green (TM) κάνει την έκπληξη στην κατηγορία Junior και κερδίζει με χρόνο 1:55.25. Στη δεύτερη θέση ο Lorenzo Santolino (KTM) 1:56.89 και τρίτος ο Mario Roman, της νέας ομάδας του Ivan Cervantes, με χρόνο 1:57.06.

Joshua Green

Joshua Green

0616_ENSP090410Το Super Test της Παρασκευής είναι ειδική του αγώνα σε μια πολύ όμορφη και λειτουργική πίστα motocross η οποία έχει μόνιμη πίστα endurocross (κορμοί, πέτρες, κλπ). Σε αυτό το σημείο βρέθηκαν χιλιάδες θεατές δημιουργώντας το αδιαχώρητο. Σε αυτό βοήθησε και η οργάνωση καθώς δεν υπήρχαν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ της πίστας και των θεατών.

Οι αγώνες Σάββατο και Κυριακή ξεκινούν 09:00 και ο πρώτος αθλητής τερματίζει 16:53!

Ιστοσελίδα πρωταθλήματοςοργανωτή και live αποτελέσματα. Δείτε τον πρόλογο του πρωταθλήματος.

Οι Ισπανοί δημιούργησαν δυο λίμνες με μπετόν, κορμούς και μεγάλες πέτρες. Εκπληκτικό θέαμα για τους θεατές.

Οι Ισπανοί δημιούργησαν δυο λίμνες με μπετόν, κορμούς και μεγάλες πέτρες. Εκπληκτικό θέαμα για τους θεατές.

Φωτογραφίες: Race Photo / Δημήτρης Γιουβρής

[download id=”71″]