Με περισσότερους πρωτοκλασάτους supercross οδηγούς από τις διοργανώσεις των τελευταίων ετών, διεξήχθη το Bercy Supercross 2008. Μετά από μεγάλες μάχες ο Chad Reed ανέβηκε στον θρόνο του King of Bercy, κερδίζοντας και τις τρεις ημέρες.

Για 25 συνεχόμενη φορά ο θεσμός του Supercross de Bercy συνεχίστηκε και φέτος, απολαμβάνοντας την ίδια επιτυχία με την οποία έγινε γνωστό. Πολλοί οδηγοί του αμερικανικού SX έδωσαν το παρόν, με τον Chad Reed να κάνει την διαφορά να κερδίζει την Κυριακή στην τελευταία βραδιά του τριήμερου αγώνα, ανεβαίνοντας παράλληλα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Όσο κι αν προσπάθησε ο Grant Langston και τις τρεις ημέρες να πάρει ακόμα ένα τίτλο φέτος δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε στην δεύτερη θέση. Την τελευταία όμως ημέρα ο Langston είχε περισσότερο τον νου του στον Andrew Short που τον απειλούσε από την τρίτη θέση για το σύνολο. Ο Short κατέλαβε την τρίτη θέση τελικά στο σύνολο αλλά μαζί με του συμπατριώτες του Jastin Brayton και Josh Grant έφεραν την Αμερική στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε επίπεδο ομάδων.

Ο Reed μετά την επιτυχία του δήλωσε: “Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εξέλιξη στην επιστροφή μου σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα σήμερα, είχα πολλές καλές μάχες με τον Langston και τον Short και τα τρία βράδια και ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία για το supercross της νέας περιόδου. Το κοινό ήταν υπέροχο όπως πάντα στο Bercy και πραγματικά πέρασα πολύ όμορφα εδώ στο Παρίσι”.

Τελικά αποτελέσματα King of Bercy
1. Reed (6)
2. Langston (14)
3. Short (19)
4. Grant (39)
5. Brayton (43)
6. Coulon (43)
7. Coisy (43)
8. Musquin (44)
9. Paulin (60)
10. Sorby (64)

Αποτελέσματα χωρών
1. Η.Π.Α.
2. Γαλλία
3. Μεικτή κόσμου