ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΜ HELLAS

Η TM racing υπέγραψε συμβόλαιο με τον Γάλλο οδηγό Rodrig Thain για την αγωνιστική περίοδο 2008!

Ο πολύ γρήγορος αναβάτης θα αγωνιστεί με την επίσημη ομάδα enduro της TM racing Iταλίας, με ένα TM EN 450F στην δύσκολη κατηγορία Ε2. Ο Rodrig Thain προσέγγισε το εντούρο για πρώτη φορά το 2007 και αμέσως φάνηκε πως είναι γρήγορος οδηγός αφού κατάφερε να σταθεί δίπλα σε πολύ “δυνατά” ονόματα του χώρου!

Είναι 27 ετών και έχει μεγάλη εμπειρία στους αγώνες του Παγκοσμίου Motocross αλλά και στους αγώνες του Αμερικάνικου Supercross, όπου έχει συμμετάσχει και 5 χρόνια ως επίσημος οδηγός.

Αφού υπέγραψαν τo συμβόλαιo ο Thain είπε: “…είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει η ΤΜ. Μου παρουσίασαν τα σχέδια τους και είδα την μοτοσυκλέτα του 2008 και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα…”

Επίσης ο Gastone Serafini, σχολίασε: “… αποκτήσαμε μία μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία ΜΧ1 με το ΤΜ450 ΜΧ και πιστεύω πως είναι πρέπον να αποδείξουμε πως η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει άριστα και στην έκδοση ENDURO. Χρειαζόμασταν έναν καλό οδηγό για αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρος πως ο Rodrig είναι. Τον είδα πολύ δραστήριο και ανυπομονώ να ξεκινήσει να δουλεύει μαζί μας…”

Φωτογραφίες: TM Hellas