5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS
3ο MOTOCROSS ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. – 23-24 /5/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τις συμμετοχές να λήγουν την Πέμπτη το βράδυ στις 24.00μμ και τις εργασίες για την ετοιμασία του αγωνιστικού χώρου να έχουν φθάσει στο τέλος τους, μένει μόνο μια ημέρα για την έναρξη του 3ου MOTOCROSS της ΔΙΑΘΛΗΣΗ. Οι άοκνες προσπάθειες όλων των μελών του σωματείου αλλά και η υποστήριξη όλων των φίλων άλλα και των τοπικών φορέων με μεγαλύτερη από όλες την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ η οποία είναι συνδιοργανώτρια του αγώνα, εγγυώνται για άλλον ένα επιτυχημένο και συναρπαστικό αγώνα.

Όπως έχουμε προαναφέρει, βρισκόμαστε στο μέσο του πρωταθλήματος και η βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες έχει πάρει φωτιά.

Στην καορυφαία κατηγορία ΜΧ1 προηγείται ο Παναγιώτης Κουζής με 197 βαθμούς έναντι των 173 βαθμών του τοπικού Δημήτρη Κοντολέτα κα των 160 βαθμών του Ανάργυρου Τσαρνά.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Γιώργος Αρβανίτης προηγείται του περσινού πρωταθλητή Ιωάννη Τουραντζίδη με 185 συνολικούς βαθμούς έναντι 182. Τρίτος είναι αρκετά πίσω ο Παναγιώτης Παπίλας με 143 βαθμούς.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ και μετά τις ατυχίες αρκετών πρωταγωνιστών της, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση ο Σταμάτης Δημολιάνης με τον Χρήστο Τομαρά, έχοντας και οι δύο 159 βαθμούς. Τρίτος ο Γιακουμάκης Φίλιππος-Αντώνιος με 128 βαθμούς.

Τέλος στην κατηγορία QUAD (τετράτροχα) πρώτος είναι ο Κώστα Ντούζος με 90 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 2η θέση ο Σπύρος Μπιρλής και ο Γιώργος Καπέλης με 89 βαθμούς έκαστος.

IMG_1771

IMG_1837

IMG_2697