Το 1971, ο film-maker Bruce Brown κυκλοφόρησε το documentary που θα άλλαζε τον τρόπο που ο κόσμος έβλεπε τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, ο γιος του Bruce και καταξιωμένος σκηνοθέτης Dana Brown, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του αρχικού film, είναι ώρα για το “On Any Sunday: The Next Chapter“.

Ο σκηνοθέτης Dana Brown αλλά κι ο πρωταγωνιστής Robbie Maddison -που έκανε το άλμα στον Ισθμό της Κορίνθου– θα βρεθούν στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου, για την πρεμιέρα της ταινίας “On Any Sunday: The Νext Chapter”, στο σινεμά Ατλαντίς. Η πρεμιέρα γίνεται για περιορισμένο αριθμό θεατών και δυνατή θα είναι η είσοδος μόνο με την επίδειξη της σχετικής πρόσκλησης. To enduro.gr θα κληρώσει 5 (μονές προσκλήσεις) για την παράσταση, μείνετε συντονισμένοι για το πως θα κερδίσετε!

“Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του “On Any Sunday- The next Chapter” πριν από ένα χρόνο γνωρίζαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια εντελώς μοναδική ιστορία που ωστόσο εξακολουθεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αρχικής. Η καρδιά, η ψυχή και το πάθος δεν έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι το επίπεδο της απόδοσης και της τεχνολογίας για να μεταφέρει το μήνυμα”, λέει ο Dana Brown.

Περίληψη της ταινίας:

Το “On Any Sunday: The Next Chapter” είναι μια εξερεύνηση για τον ενθουσιασμό, το πάθος, και τη ζωή στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει εμπειρίες που ποικίλλουν, από μια τυπική μέρα οδηγώντας με φίλους, μέχρι εξερεύνηση του ανθρώπινου θριάμβου ξεπερνώντας το φόβο, καθώς επίσης και σπάνιες συναντήσεις που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή κάποιου. Μια στιγμή οδήγησης μοτοσικλέτας.

Το 1971, στο “On Any Sunday” διαδραμάτισε ένα σπουδαίο ρόλο στην ιστορία της μοτοσυκλέτας με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Ξεπέρασε και τον αθλητισμό για να φτάσει στο ευρύ κοινό μέσα από ένα πλούσιο cast και μια ποικιλία δυνατών ιστοριών. Το “On Any Sunday: The Next Chapter” θα συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση και επίσης, θα δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά. Πολλά έχουν συμβεί τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά το πάθος για οδήγηση είναι διαχρονικό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Δείτε το trailer της ταινίας

Δείτε την πρώτη ταινία On Any Sunday (Ντοκυμαντέρ 1971)

onanysunday