Η Λ.Α.Μ.Σ. ανακοινώνει και για φέτος την διεξαγωγή του Πανσερραϊκού Επάθλου 2016. Έχοντας αφήσει πίσω μια επιτυχημένη χρονιά, οι άνθρωποι της λέσχης, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την σχεδίαση και υλοποίηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Για φέτος στόχος των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή έξι αγώνων με ημερομηνία τέλεσης του πρώτου αγώνα την Κυριακή 13 Μαρτίου. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές μετά την ανακοίνωση των προγραμμάτων των εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλων μοτοσυκλέτας off road της ΑΜΟΤΟΕ, ώστε να μην συμπέσουν με αυτές του επάθλου. Όσον αφορά στο διαδικαστικό μέρος του θεσμού, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με την διάρκεια και την δυσκολία του αγώνα. Η εμπειρία και οι γνώση που αποκτήθηκε τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι το επίπεδο των οδηγών έχει ανέβει. Έτσι τόσο η διάρκεια των αγώνων όσο και τα χιλιόμετρα θα αυξηθούν. Επίσης και ο βαθμός δυσκολίας του τερέν θα είναι μεγαλύτερος. Ωστόσο θα υπάρχει η κατηγορία Hobby στην οποία θα μπορούν να αγωνιστούν πρωτοεμφανιζόμενοι και πραγματικοί χομπίστες.

Η αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει θα είναι δυναμική και με μεγάλο ανταγωνισμό. Πάνω απ’όλα όμως αποτελεί μια πρόκληση για τους διοργανωτές ώστε να πραγματοποιηθούν αγώνες ασφαλείς και επιτυχημένοι από κάθε άποψη. Επίσης από την μεριά των αθλητών, υπάρχουν «ανοιχτοί λογαριασμοί» από την προηγούμενη χρονιά που πρέπει να κλείσουν, και κέφι από καινούργιους αναβάτες που έμαθαν για τον θεσμό έρχονται να προστεθούν στην μάχη. Σαν διοργανωτές, μένει να αποδείξουμε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Για όλα αυτά άλλα και για πολλά περισσότερα σας περιμένουμε στο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 2016!!!

LAMS-Logo