«Φτιάξε» το δικό σου Donkey Cross!

Μπες στο www.redbull.gr/pimpmydonkey και κέρδισε ένα διήμερο για δύο άτομα στην πιο ακραία off-road αναμέτρηση της χρονιάς, το Red Bull Donkey Cross, που θα πραγματοποιηθεί στη Μακρινίτσα Πηλίου. Πώς; Πάρε μέρος στο μοναδικό online game με τίτλο Pimp My Donkey, φτιάξε το δικό σου off road γαϊδουράκι και μετά…ντέι για Μακρινίτσα!

Δεν χρειάζεται να είσαι rider, ούτε μηχανικός, ούτε αγωγιάτης! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία και πειραματισμός για να φτιάξεις το δικό σου Donkey Cross παίρνοντας μέρος στο πρωτότυπο online game “Pimp- My – Donkey”.

Τα βήματα είναι απλά:
–    Μπες στο site www.redbull.gr/pimpmydonkey
–    Διάλεξε το γαϊδούρι που θέλεις να «φτιάξεις»
–    Πρόσθεσέ του τα εξαρτήματα που θέλεις
–    Κάνε upload το δικό σου Donkey Cross στην online gallery του site
–    Προώθησέ το μήνυμα σε όλους σου τους φίλους και μάζεψε όσα περισσότερα «likes» μπορείς!

Όλα τα «καραφτιαγμένα» γαϊδουράκια θα πέσουν στη κούρσα των «likes», μέχρι τις 30 Μαρτίου. Ο δημιουργός του μεγάλου φαβορί με τα περισσότερα «likes» φεύγει με τον/τη φίλη του για Μακρινίτσα Πηλίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα στις 2 & 3 Απριλίου για ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο ώστε να παρακολουθήσει το Red Bull Donkey Cross από κοντά!

Πληροφορίες για το Red Bull Donkey Cross

Στις 3 Απριλίου 2011, το Red Bull Donkey Cross πρόκειται να ταξιδέψει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Πήλιο. Εκεί, και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα, υπόσχεται να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία για 25 κορυφαίους off-road αναβάτες. Πηδώντας από τη σέλα στο σαμάρι, καλούνται να αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους στην οδήγηση αλλά και τη «γαϊδουρινή» υπομονή τους, χαλιναγωγώντας τα γαϊδουράκια για να φτάσουν στον τερματισμό.

Για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, οι αναβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 8400χλμ. με μηχανές, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια, αλλά και να αλλάξουν το τεχνικά προηγμένο όχημά τους, με το πιο hardcore όχημα της ιστορίας, το γαϊδουράκι διανύοντας διαδρομή συνολικού μήκους 5250χλμ.!

Ακολουθώντας πιστά τα «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού» που θα παραδόσουν οι αγωγιάτες και με δεδομένο ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας στα «καθαρόαιμα» τετράποδα θα επιφέρει αποκλεισμό, οι off-road αναβάτες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο, αλλά και την πρώτη θέση στη μαγευτική θέα από το «μπαλκόνι του Πηλίου».

Μετά από δύο πετυχημένους αγώνες το 2007 και το 2008 στο νησιώτικο και καλοκαιρινό περιβάλλον της Σίφνου, το Red Bull Donkey Cross επιστρέφει με νέες προκλήσεις σε ένα άκρως χειμερινό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για συμμετέχοντες και θεατές!