ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΑΜΜ

Την ίδια ώρα που η ΑΛΑΜΜ είχε το Hellas Rally Raid σε εξέλιξη, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία για ένα 15λεπτο κακής και πλαστής δημοσιότητας για να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη μας.
Το Hellas Rally Raid διοργανώνεται απο την ΑΛΑΜΜ με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ όπως έτσι ορίζει ο νόμος και η διεθνής πρακτική, αφού ο εν λόγω αγώνας είναι και σττο ημερολόγιο της FIM Europe και αποτελεί διεθνές γεγονός.

Κάτι που θέλει να λέγεται ομοσπονδία με την επωνυμία ΕΟΜ εξέδωσε μια ψευδή ανακοίνωση, με λογική μικροαπατεωνίσκου, ότι δήθεν ο Πρόεδρος της παραβρέθηκε στην τελετή εκκίνησης και απεύθυνε χαιρετισμό στους αθλητές και στους διοργανωτές του αγώνα.

Και το υποστήριξε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Δημάρχου της Ναυπακτου, που απλά απο απόσταση 200 μέτρων μπορεί κάποιος να πεί ότι μοιάζουν και σίγουρα έχουν το ίδιο ύψος.
Η ΑΛΑΜΜ είναι μέλος της ΑΜΟΤΟΕ απο το 2012 και παραμένει, παρα το γεγονός ότι πολεμήθηκε μέσα απο την ΑΜΟΤΟΕ τα πρηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στην μέση ενός μικροπολιτικού παιχνιδιού εντός ΔΣ ΑΜΟΤΟΕ, αντιμετώπισε αθλιότητες απο τον πρώην Γ.Γραμματέα και πολλά άλλα.

Παρ’όλα αυτά, στηρίζει την ιδέα μιας Ομοσπονδίας και θα παραμείνει πιστή μέχρις ότου συνειδητοποιήσουνε όλοι οι εμπλεκόμενοι τις ευθύνες τους. Γιατι τα δικαιώματα τους τα ξέρουν καλά.
Παρακαλούμε λοιπόν με απλά Ελληνικά, την ΕΟΜ να σταματήσει να λέει ψέμματα και να ασχοληθεί με τα σωματεία της.

Για την ώρα η ΑΛΑΜΜ είναι στην ΑΜΟΤΟΕ.
Αν τα καταφέρει η ΕΟΜ καλύτερα, βλέπουμε.

Αφήστε μας πάντως να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα απο εσάς, αγώνες, χωρίς φιοριτούρες.
Εσείς το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να μας δυσκολεύεται.

Για την ΑΛΑΜΜ
Με πάσα ευθύνη του κειμένου

Σταμάτης Μελέτης

* τέλος ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


 

Η ανακοίνωση της ΑΛΑΜΜ ήρθε μετά την κοινοποίηση της επονομαζόμενης “Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών” φωτογραφιών και κειμένου σε ιστοσελίδα social media στις 7 Μαίου. Την πλήρη κοινοποίηση μπορείτε να την βρείτε παρακάτω.

alamm-eom-fb-rally-hellas-2015

Παρακάτω θα δείτε το ιστορικό αλλαγής το post.

alamm-eom-fb-rally-hellas-2015-edited