ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

RED BULL DONKEY CROSS:
28 κορυφαίοι αναβάτες έτοιμοι να πάρουν τα βουνά!

Το Red Bull Donkey Cross μπαίνει στην τελική ευθεία με τη συμμετοχή 28 ελλήνων και ξένων κορυφαίων off-road αναβατών. Ανάμεσά τους, διεθνείς συμμετοχές, οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και μια γυναίκα! Η καρό σημαία θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής, 03 Απριλίου, 13:00, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, την πανέμορφη Μακρινίτσα.

H πρώτη γνωριμία αναβατών και γαϊδουριών θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 2 Απριλίου λίγο μετά την κλήρωση των συμπαθητικών τετράποδων ανά αναβάτη. Στη συνέχεια οι αναβάτες θα ξεναγηθούν στην προκαθορισμένη διαδρομή του αγώνα, θα πάρουν «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού», καθώς και όλη την ενημέρωση για τον ειδικό κανονισμό.

Η αγωνία θα κορυφωθεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 3 Απριλίου, όπου αναβάτες και γαϊδουράκια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, καλύπτοντας διαδρομή συνολικού μήκους 14χλμ. με μηχανές – που θα γέμισουν με επιδόσεις από την BP ULTIMATE – αλλά και γαίδουράκια!

Ανάμεσα στο κοινό θα βρεθεί και ο/η τυχερός/ή που “pimp-αρε” το γάϊδαρό του, εξοπλίζοντάς τον με κράνος, ρόδες, εξατμίση κλπ. και συγκέντρωσε τα περισσότερα “likes” στο διαγωνισμό www.redbull.gr/pimpmydonkey , που σημείωσε περισσότερες από 900 συμμετοχές σε μόλις 2 εβδομάδες!

Εν αναμονή του rider που θα χαλιναγωγήσει μοτοσυκλέτα & γαιδουράκι με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο…μείνετε συντονισμένοι στο www.redbull.gr/donkeycross για όλες τις εξελίξεις!

 1. ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΛ.
 2. SIMON ΤΑΜΠΑΞΗΣ ΒΕΛ.
 3. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΛ.
 4. ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΛ.
 5. ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛ.
 6. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΛ.
 7. ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΛ.
 8. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΙΜΩΝ ΕΛΛ.
 9. ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛ.
 10. MEMIC FARUK ΒΟΣ.
 11. ΠΙΠΠΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛ.
 12. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΛ.
 13. ΑΛΙΦΑΝΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΛΛ.
 14. ΛΙΑΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛ.
 15. ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛ.
 16. ΓΚΛΑΒΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΛΛ.
 17. ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΛ.
 18. ΤΣΙΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΛΛ.
 19. ANGELUS XENO Η.Π.Α
 20. ΤΣΑΝΤΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΛΛ.
 21. ΠΡΟΒΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΛ.
 22. ΜΠΟΥΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΛ.
 23. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΩΝΤΑΣ ΕΛΛ.
 24. GOGA ANDREA ΡΟΥ.
 25. ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΚΥΠ.
 26. ΒΑΙΤΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛ.
 27. ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΛΛ.
 28. ΚΥΡΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛ.
 29. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛ.
 30. ΜΑΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΛ.

Red-Bull-Donkey-Cross-2011_MAP