Διεκδίκησε την θέση σου
H σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt, έβγαλε φτερά! Συμμετείχε κι εσύ στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Red Bull και κέρδισε την συμμετοχή σου για την επερχόμενη εκδρομή Travel Enduro της σχολής ασφαλούς οδήγησης RideIt! Πληροφορίες για τον διαγωνισμό στον παρακάτω σύνδεσμο:
Θες μια περιπέτεια με την on-off ή enduro μοτοσυκλέτα σου; Ψάχνεις κάτι που θα σε βάλει μαζί με τον κολλητό σου στο κλίμα της απόλυτης FMX αναμέτρησης του Red Bull X-Fighters, που στις 12 Ιουνίου θα έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα;

To Red Bull δίνει φτερά και σε έναν τυχερό, τη συμμετοχή για τον ίδιο κι έναν φίλο του στο Travel Enduro που διοργανώνει η σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt, την Κυριακή 22 Μαρτίου!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις για το Red Bull X-Fighters!

Οι άγνωστες πτυχές της Πεντέλης σε προσκαλούν να τις γνωρίσεις σε μια εκδρομή που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίας Τριάδος Πεντέλης, θα συνεχίσει στη Νταού Πεντέλης, θα περάσει από τους δασικούς δρόμους της Καλλιτεχνούπολης και του Νέου Βουτζά, για να κυκλώσει το βουνό έως την Ραπεντόσα. Από το Σχινιά θα κατευθυνθεί στην τεχνητή λίμνη της Ραπεντόσας, κοντά στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου, κι από εκεί συνέχεια για το Μαραθώνα, τις παρυφές της Πάρνηθας και τη λίμνη Μπελέτσι. Μια offroad περιπέτεια τεσσάρων ωρών και 150 περίπου χιλιομέτρων!

travel-enduro